Kalasataman Vapaakaupungin Olohuone REDIssä

Kalasataman Vapaakaupungin Olohuone on kaupunkilaisten yhteisötila REDI-kaupunkikeskuksen toisessa kerroksessa.

Olohuone on auki maanantaista perjantaihin klo 10-19, lauantaisin klo 12-19 ja sunnuntaisin klo 12-17. Aukioloajat saattavat muuttua tapahtumien ja juhlapyhien vuoksi. Tarkista päiväkohtaiset aukioloajat Facebook-sivultamme. Katso video, niin tiedät miten meidät löytää!

Vapaakaupungin Olohuoneeseen voi tulla hengailemaan, lukemaan kirjoja ja lehtiä, tekemään töitä (meillä on oma WiFi!), osallistumaan tapahtumiin ja työpajoihin ja tekemään kaikkea, mitä ikinä sitten keksitäänkään! Tilalla on kokoa lähes 600 neliötä, joten paikalle sopii hyvin paljon erilaista toimintaa samaan aikaan. Tilassa on myös Vapaakaupungin Verstas, jossa on erilaisia materiaaleja ja työkaluja askartelua, ompelua ja muita käsitöitä varten.  Huomaathan, että hiljaisuutta vaativien tapahtumien aikana (esim jooga/pilates) Olohuone ei sovellu äänekkäisiin tapaamisiin kuten palavereihin. REDIn toisessa kerroksessa sijaitsee toinen tilamme, Vapaakaupungin Lastenhuone, perheen pienimmille.

Olohuoneessa voi järjestää omia, epäkaupallisia tapahtumia ilmaiseksi, kunhan ne ovat kaikille avoimia ja ilmaisia. Keikkoja ja muuta äänekkäämpää toimintaa voi järjestää lauantai-iltaisin klo 19 – 22.30 (keikkoja ei kesäkuukausina), muuten paikalla mennään rauhallisemmissa tunnelmissa.  Lue lisää: Tapahtuman järjestäjän ohjeet

Mikäli sinulla on joku idea siitä, mitä Olohuoneessa haluaisit nähdä ja tehdä, ota yhteyttä!

Facebook

Instagram

 

 

Communal space Olohuone, is located in the urban center REDI.

Olohuone is open from Monday to Friday 10-19 on Saturday 12-19 and on Sunday 12-17. Opening hours might change during some events and on holidays. Please check current opening hours from our Facebook page. Here you can see how to find your way to Olohuone!

Olohuone can be used to hang out, work (we have own WiFi!), read, swap books, enjoy art and participate in events and workshops – and do whatever we feel like!  The space is nearly 600 square meters, so there is plenty of different activities at the same time.

In Olohuone you can organize your own events free of charge, as long as they are open and free for everyone. Gigs and other louder activities in Olohuone can be arranged on Saturday evenings from 19:00 to 22:30 (except summer months), otherwise the place will be more living room like. 

If you have any idea what you would like to see and do in the living room, please contact us!  And follow us in social media the keep on track what’s coming! 

Please note that during the silent events like yoga or pilates Olohuone is not suitable for meetings.

Facebook

Instagram