Kalasataman Vapaakaupungin Olohuone REDIssä

Kalasataman Vapaakaupungin Olohuone on kaupunkilaisten yhteisötila REDI-kauppakeskuksen (Hermannin rantatie 5, 00580 Helsinki) toisessa kerroksessa länteen menevälle metrolle johtavien liukuportaiden juurelta, Normalin vierestä.

Vapaakaupungin Olohuone ja Lastenhuone ovat auki MA-LA klo 10 – 19 ja SU 12 – 17.

Tapahtumia, tiedotteita ja muuta mukavaa löydät myös Facebook-sivultamme. Katso video, niin tiedät miten meidät löytää!

Vapaakaupungin Olohuoneeseen voi tulla hengailemaan, lukemaan kirjoja ja lehtiä, tekemään töitä (meillä on oma WiFi!), osallistumaan tapahtumiin ja työpajoihin ja tekemään kaikkea, mitä ikinä sitten keksitäänkään! Tilalla on kokoa lähes 450 neliötä, joten paikalle sopii hyvin paljon erilaista toimintaa samaan aikaan. Tilassa on myös Vapaakaupungin Verstas, jossa on erilaisia materiaaleja ja työkaluja askartelua, ompelua ja muita käsitöitä varten.  Huomaathan, että hiljaisuutta vaativien tapahtumien aikana (esim. jooga/pilates) Olohuone ei sovellu äänekkäisiin tapaamisiin kuten palavereihin. REDIn toisessa kerroksessa sijaitsee toinen tilamme, Vapaakaupungin Lastenhuone, perheen pienimmille.

Olohuoneessa voi järjestää omia, epäkaupallisia tapahtumia ilmaiseksi, kunhan ne ovat kaikille avoimia ja ilmaisia. Keikkoja ja muuta äänekkäämpää toimintaa voi järjestää lauantai-iltaisin klo 19 – 22.30 (keikkoja ei kesäkuukausina), muuten paikalla mennään rauhallisemmissa tunnelmissa.  Lue lisää: Tapahtuman järjestäjän ohjeet

Mikäli sinulla on joku idea siitä, mitä Olohuoneessa haluaisit nähdä ja tehdä, ota yhteyttä!

 

YHTEYSTIEDOT

Puh 045 7837 8248 / info@vapaakaupunki.fi

Facebook

Instagram

_ _ _ _ _ _ _

 

Communal space Olohuone, is located in the urban center REDI (Hermannin rantatie 5, 00580 Helsinki).

Please check current opening hours from our Facebook page. Here you can see how to find your way to Olohuone!

Olohuone can be used to hang out, work (we have own WiFi!), read, swap books, enjoy art and participate in events and workshops – and do whatever we feel like!  The space is nearly 450 square meters, so there is plenty of different activities at the same time.

In Olohuone you can organize your own events free of charge, as long as they are open and free for everyone. Gigs and other louder activities in Olohuone can be arranged on Saturday evenings from 19:00 to 22:00 (except summer months), otherwise the place will be more living room like. 

If you have any idea what you would like to see and do in the living room, please contact us!  And follow us in social media the keep on track what’s coming! 

Please note that during the silent events like yoga or pilates Olohuone is not suitable for meetings.

 

CONTACT US

045 7837 8248 / info@vapaakaupunki.fi

Facebook

Instagram