Tapahtuman järjestäjän ohjeet

Tervetuloa tekemään tapahtumaa Kalasataman Vapaakaupunkiin! Jotta hommat sujuisivat hyvin ja yhteisymmärryksessä kaikkien kanssa, ota huomioon seuraavat ohjeistukset.

1. TAPAHTUMA-AIKA

Tapahtumia voi järjestää klo 7 – 22 välisenä aikana.

2. TEKNIIKKA JA TAVARAT

Olemme hankkineet paikalle tekniikkaa ja välineitä kaikkien käytettäväksi, mutta pidä huolta, että ne pysyvät kunnossa ja tallessa. Tapahtuman järjestäjän tulee korvata vahingoittuneet tai kadonneet tavarat.

3. KALUSTEET

Olemme tehneet Vapaakaupungille erilaisia kalusteita. Voit käyttää niitä tapahtumissa haluamallasi tavalla, mutta palautathan ne takaisin paikoilleen.

Viereiset rakennukset eivät kuulu Vapaakaupunkiin, joten älä kiinnitä rakennusten seiniin tai rakenteisiin mitään. Puiston ja aukion väliseen aitaan sekä puiston ja Itäväylän väliseen aitaan voi laittaa väliaikaisia koristeita.

4. GRILLAAMINEN

Alueella on mahdollista grillata vapaasti. Älä kuitenkaan siirrä grillejä ja pidä huolta, että hiilet laitetaan niille kuuluvaan jäteastiaan. Muista tuoda mukanasi myös omat hiilet.

5. SIIVOAMINEN

Kalasataman Vapaakaupungissa keskeisenä ajatuksena on, että siitä pidetään yhdessä huolta. Pidä huolta, että paikat pysyvät siistinä ja siivoa tapahtumasta syntyvä sotku heti tapahtuman päätyttyä.

6. VARASTOTILA

Kuljeta mielellään tavarasi pois vielä saman vuorokauden aikana. Voimme kuitenkin varastoida mahdollisuuksien mukaan joitakin tavaroita yön yli.

7. PYSÄKÖINTI

Suvilahden tontilla on aluepysäköintikielto. Alueella asioivien on sallittua pysäköidä

alueelle 2h ajaksi maksutta. Vapaakaupungin alueelle ei ole sallittua pysäköidä autoa, mutta sinne voi ajaa roudaamisen ajaksi.

8. MUUT VAPAAKAUPUNGIN TAPAHTUMAT

Moni haluaa järjestää Vapaakaupungissa tapahtumia ja päivän aikana voi olla useita tapahtumia. Ote siis huomioon myös toisten tarpeet ja aikataulut.

9. MUUT SUVILAHDEN TOIMIJAT

Suvilahden alue on kulttuurikeskus, jossa on useita tapahtuma- ja kokoontumistiloja sekä pitkäaikaisesti vuokrattuja työtiloja. Näissä tiloissa saattaa olla yksityistä tai yleisölle avointa päällekkäistä toimintaa. Ota siis huomioon muutkin tapahtumaa järjestäessäsi. Tapahtumasi aikana Suvilahden pitkäaikaisille vuokralaisille on taattava esteetön pääsy vuokratiloihinsa.

10. VAPAAKAUPUNKI KUULUU KAIKILLE

Pidetään yhdessä huolta Vapaakaupungista ja sinne tulevista ihmisistä. Minkäänlaista syrjintää ei sallita Vapaakaupungissa.