Ilmoita tapahtuma

Haluatko järjestää Vapaakaupungin Olohuoneessa oman tapahtumasi? Tervetuloa!

Kalasataman Vapaakaupungin Olohuone on tarkoitettu meille kaikille. Siellä kuka tahansa voi järjestää maksutta tapahtuman, kunhan se on kaikille avoin, ilmainen, ei-kaupallinen ja sopii Vapaakaupunkimme arvoihin.

Tapahtumia voi järjestää arkipäivisin klo 10 – 21 välisenä aikana, lauantaisin klo 10 – 22.30 ja sunnuntaisin klo 12 – 17. Voimakasta äänentoistoa vaativia tapahtumia voi järjestää lauantaisin klo 19 – 22.30 välisenä aikana.

Me myös autamme järjestelyiden kanssa ja tarjoamme käyttöösi huonekalut, lavan, valot, äänitekniikan (ei sis. dj-soittimia/ -mikseriä) ja ääniteknikon. Lisäksi viestimme tapahtumastasi omissa kanavissamme. Eli täyden palvelun paketti – eikä maksa mitään!

Mitä siis seuraavaksi? Tsekkaa ensin, onko haluamasi ajankohta vapaana Tapahtumat-sivulta – ja jos on niin täytä tapahtumailmoitus. Voi toki olla, että sivuja ei ole ehditty päivittää, joten on aina mahdollista, ettei päivä olekaan vapaa, vaikka siltä sivuilla vaikuttaisikin.

Katsomme läpi kaikki ilmoitukset ja julkaisemme ne sivuilla mahdollisimman pian, mikäli niiden järjestämiselle ei ole estettä. Odota siis kuitenkin kuittaustamme tapahtumasta ennen kuin alat mainostamaan sitä. Mikäli sinun pitää muokata tapahtumaasi myöhemmin, voit tehdä sen laittamalla muutokset maililla osoitteeseen arina@vapaakaupunki.fi

Mikäli samalle päivälle on useampia halukkaita tapahtumanjärjestäjiä, pyrimme yhdessä suunnittelemaan aikataulut niin, että mahdollisimman moni tapahtuma pääsisi toteutumaan.

Mikäli sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä osoitteeseen arina@vapaakaupunki.fi. Jos pohdit tapahtumasi yhdistämistä toiseen tapahtumaan, voit ottaa suoraan yhteyttä myös tapahtuman järjestäjään.

Tapahtumia voi ilmoittaa 31.12.2019 asti.

HUOM! Äänentoistoa vaativien tapahtumien järjestäminen ei ole mahdollista 14,9., 21.9., 5.10., 12.10. ja 23.11. Silloin äänentoistojärjestelmämme ja äänimies on muualla.

FB-tapahtuman voit ilmoittaa myös jälkikäteen osoitteeseen arina@vapaakaupunki.fi.

 

Yhteystiedot meidän käyttöömme:


Tapahtuman järjestäjän ohjeet