Lastenhuone

Kalasataman Vapaakaupungilla on Redissä Olohuoneen lisäksi lapsille ja perheille tarkoitettu oma Lastenhuone! Tule leikkimään, tapaamaan tuttuja, lukemaan kirjoja, syömään eväitä ja pitämään hauskaa!

Lastenhuone sijaitsee myös 2. kerroksessa, Olohuoneen kanssa samalla käytävällä, XXL-liikeen vieressä. Se on auki ma – pe klo 10 – 19, la 10-17  ja su klo 12 – 16. Tilasta löytyy lelujen lisäksi ruokailualue, keittiö, vessa, lastenhoitohuone ja vaunuparkki. Tilassa ei yleensä ole henkilökuntaa, mutta mikäli tarvitset apua, löydät sitä Olohuoneesta.

Syntymäpäivät Lastenhuoneella

Lastenhuoneessa voi myös järjestää syntymäpäiväjuhlat maksutta sen aukioloaikoina. Lastenhuoneen perusvarusteiden lisäksi voit tarvittaessa saada käyttöösi Olohuoneelta lisää tuoleja sekä termoskannut kahville ja teelle.

Voit varata käyttöösi kaksi pöytää Lastenhuoneesta. Otathan huomioon, että tila on kuitenkin myös syntymäpäivien aikaan normaalisti auki kaikille kävijöille. Ja kuten muutenkin Olohuonetta ja Lastenhuonetta käytettäessä, siivoathan jälkesi.

Mikäli haluat järjestää synttärit Olohuoneessa, ota yhteyttä info@vapaakaupunki.fi