Olohuoneen uusi yhteisötaideprojekti Wall of Flower on nyt käynnissä! Projektissa koostamme kukkaniityn koristamaan Vapaakaupungin Olohuoneen seinää. Projekti kestää aina toukokuuhun 2022 saakka eli aikaan jolloin myös luonnon ensimmäiset kukat alkavat kukkia.

 

Osallistua voit seuraavilla tavoilla:

 

1. Virkkaa, neulo tai ompele kukka, kukan lehti tai kukkaniityn asukki, ja tuo se Olohuoneen Wall of Flower -pisteelle. Voit tehdä yhden tai useamman. Neulelankoja voi noutaa Olohuoneen Wall of Flower -pisteeltä, ja jos virkkaat tai neulot Olohuoneella, voit käyttää Olohuoneen verstaan virkkuukoukkua ja puikkoja. Voit käyttää verstasta myös ompeluun, sieltä löytyy ompelukone ja erilaisia kankaita. Ohjeen voit etsiä itse tai keksiä sen, tyyli on vapaa!

 

2. Lahjoita kotona ylimääräisenä lojuvat neulelankasi Olohuoneella sijaitsevalle Wall of Flower -pisteelle, niitä tarvitaan!

 

3. Lapset ja nuoret voivat osallistua Wall of Flower -virkkaustyöpajoihin 19.2. ja 26.3.

 

4. Auta meitä kiinnittämään kukkia pohjakankaaseen huhtikuussa, lisätietoja lähempänä.

 

// IN ENGLISH

Wall of Flower is our new community art project here at Olohuone. In the project we create a flower meadow on one of the walls.

 

You can participate in the following ways:

 

1.  Crochet, knit or sew a flower, a leaf or a tiny resident of a flower meadow and bring it to Wall of Flower -piste at Olohuone. You can make one or more. You can use your own threads or get some from Wall of Flower -piste at Olohuone. If you crochet at Olohuone you can use a crochet hook or knitting sticks from our workshop. There is also a sewing machine and fabrics available for use. You can look for instructions yourself or come up with it yourself.

 

2.  Donate your unused threads to Wall of Flower -piste at Olohuone. They are very needed in the project!

 

3. We hold two Wall of Flower workshops for children and teenagers on 19.2. and the 26.3. The workshops are in Finnish.

 

4. You can help us to sew the finished flowers to the base fabric in April. More information later!