Vapaakaupungin Verstaan avajaiset & työpaja

11.6.2019 17:00 - 11.6.2019 19:00

*

Kalasataman Vapaakaupungin Olohuoneen osaksi on keväällä noussut Vapaakaupungin Verstas. Toimintamme tavoitteena on luoda tila omaehtoiselle toiminnalle kädentaitojen parissa. Vapaakaupungin Verstas on kaikille avoin tila ja tavoitteenamme on luoda mahdollisuus omaehtoiselle toiminnalle kädentaitojen parissa. Meillä voi korjata vanhaa ja luoda uutta!

Tervetuloa tiistaina 11.6. tutustumaan Verstaaseen ja sieltä löytyviin työkaluihin ja materiaaleihin. Lisäksi avajaisten yhteydessä järjestetään askartelutyöpaja, jossa voi ommella itselleen tai lahjaksi pienen pussukan, paikan päältä löytyy lukuisia kauniita kangaspaloja ja muita tarpeita. Me autamme ja opastamme!

Verstaalla tullaan jatkossa järjestämään myös muita työpajoja. Seuraa Kalasataman Vapaakaupunkia Facebookissa ja nettisivuilla www.vapaakaupunki.fi niin pysyt ajan tasalla tulevista työpajoista!

Lisäksi kahdesti kuussa meidän yhteistyökumppani Laura Euro pitää Verstas-päivystystä, jolloin voi saada apua tavaroiden korjaamisessa sekä vinkkejä rikkinäisten tavaroiden uusiokäyttöön.

Vapaakaupungin Verstaalta löytyy:

• Ompelukone + ompelulankoja ja neuloja
  • Erilaisia saksia, pihtejä ja rei’ittimiä
  • Dymo -tarranauhakone
  • Kyniä ja paperia / kartonkia, viivottimia, teippiä yms.
  • Kangaspaloja, vetoketjuja, nauhoja, nappeja ja helmiä
  • Vaihtuva kokoelma kierrätysmateriaaleja (esim. pyörän sisäkumeja, vinyylilevyjä yms.)
  • Käsityökirjoja inspiraatioksi ja ohjeita tekemiseen
  • Vasaroita, nauloja, sahoja, ruuvimeisseleitä ja ruuvinväännintä voi pyytää henkilökunnalta käytettäväksi paikan päällä.

Vapaakaupungin väki toivottaa kaikki lämpimästi tervetulleiksi!