Vapaakaupungin Olohuoneen Avajaiset!

19.10.2018 18:00 - 20.10.2018 22:00

Avaamme pe 19.10. klo 18 Vapaakaupungin uuden yhteisöllisen Olohuoneen! Tilaa on tehty hiki hatussa viime viikot, eikä vieläkään ole ihan valmista, mutta ei tämä tila koskaan valmiiksi tulekaan. Sillä Vapaakaupungin Olohuoneen sisällön luomme me kaikki yhdessä!

Avajaisia vietetään kahtena päivänä, perjantaina 19.10. ja lauantaina 20.10. Ja ohjelma on tietysti ilmaista!

PE 19.10. klo 18 – 22
18.00 Korento / Sinsonic Rec.
Korento on ollut mukana toteuttamassa Vapaakaupungin Olohuonetta ja saakin kunnian olla Olohuoneen avajaisten ensimmäisenä esiintyjänä. Levylautasilta kuullaan disco-funk -viboja ja saattaa hän jopa innostua soittelemaan muutaman electro-swing biisin!

20.00 Kuraattori Paalanen
Kuraattori Paalanen jatkaa funk-sopan hämmentämistä. Mukana reilu viipale soulia, hyppysellinen jazzia, ja tuntuvasti afroa! All music is dance music.

LA 20.10. klo 19 – 21.30
19.00 Yuha The One
Vapaakaupunkiin maalauksiakin tehtaillut Juha vie debyytillään kuulijan afrobeatin ja diskon rytmeihin.
20.00 Puppa J
Karismaattisena laulajalta on luvassa sielukas akustinen reggae-täytteinen setti.

* * * * * *
Gallerian ja taidenäyttelyiden avajaiset:
Luca Delgado
Vlada Petrovskaja
Laura Peltonen

* * * * * *

Vapaakaupungin Olohuoneeseen voi tulla hengailemaan, tekemään töitä, leikkimään, osallistumaan tapahtumiin ja tekemään kaikkea, mitä ikinä sitten keksitäänkään! Tilalla on kokoa lähes 600 neliötä, joten paikalle sopii hyvin paljon erilaista toimintaa samaankin aikaan.

Tila toimii tapahtumien suhteen samalla periaatteella kuin Vapaakaupunki kesällä eli paikassa voi järjestää omia tapahtumia ilmaiseksi, kunhan ne ovat kaikille avoimia ja ilmaisia.