Vannetanssi tutuksi!

12.12.2019 18:00 - 12.12.2019 19:00

Näyttävä liikuntamuoto kehittää aivoja ja kehon liikkuvuutta

Vanteen kanssa tanssiminen on hauskaa ja koukuttaa monipuolisuudellaan. Keskivartalon syvien lihasten treenaamisen lisäksi erilaisten temppujen opettelu kehittää motorisia kykyjä, nopeuttaa ajattelua, lisää luovuutta ja liikkuvuutta.
2000 -luvun puolivälissä Suomeen rantautunutta lajia voi harrastaa tällä hetkellä suurimmissa kaupungeissa ohjatussa opetuksessa, harrastajia löytyykin jo useita satoja. Lajille tyypillisintä kuitenkin on että sitä voi harjoitella omatoimisesti milloin vain ja kehittää siitä itselleen sopivan muodon. Tyylisuuntia on monia.
Tällä tunnilla harjoittelemme erilaisilla aikuisten ammattilaistasoisilla vanteilla sekä keskivartalon hallintaa, vanteen käsittelyä että muutamia näyttäviä temppuja. Lopussa voimme yhdistellä liikkeitä koreografiaksi asti.

Laji kuuluu flow taiteisiin jossa päämääränä on hallita välineen käsittely sen tasoisesti että sillä voi ilmaista itseään improvisoiden oman liikunnallisuuden ja luovuuden kautta.
Kaikki ovat tervetulleita kokeilutunnille ja lainavanteet löytyvät paikanpäältä.

MoodforHoop on vuonna 2010 perustettu Helsingin ensimmäinen vannetanssiyritys, joka toiminut aktiivisesti lajin kehittäjänä ja järjestänyt lukuisia tapahtumia sekä kokoontumisia lajin harrastajien keskuudessa.

Hoopdancing is fun and addicting in all it’s versatility. You will develop ways to express your creativity, movement and even speed up your thinking processes as you strenghten your inner core muscles and motoric skills.

This lesson is about mid core control, how to handle the hoop and learning some stylish tricks. At the end of the lesson we can combine a small coreography.

Hooping is a form of flow art that aims for free self expression through improvisation with the hoop, using your creativity and body.
Anyone can join the class and we have adult sized professional hoops available for loan during the class.

Moodforhoop is the first hoopdancing association grounded in Finland in the year 2010. Moodforhoop is located in Helsinki and has been very active to promote the sport and develop it further by organizing gatherings and hooping events among the enthusiasts.