VADELMAKAUPUNKI – tukikeikka

Ajankohta

24.9.2022 19:00 - 24.9.2022 22:30

Visuaalisen taiteen ja elävän musiikin yhdistys Vadelma esittää

Tukikeikka Vapaakaupungin Olohuoneessa (vapaakaupunki.fi) – jatkoklubi Suvilahdessa (tarkka paikka kerrotaan keikalla), jossa levymusaa ja yllätysesiintyjiä.

Vadelmakaupunki-konsertti on Vallillalaisessa kellarissa sijaitsevan treenikämpän tukikeikka. Kyseessä on Vadelma ry:n ylläpitämä tila kaupungin kitsaimmista keikkaliksoista nauttiville kokeellisen musiikin ja teatterin underground ottelijoille. Keikalle on ilmainen sisäänpääsy, mutta sillä on tarkoitus on kerätä varoja treeniksen toiminnan varmistamiseksi.

ESIINTYMÄSSÄ:
– Uusi freejazz jytätorpeedo: jazz DVD
– Kokeellisen popin one-man-supershow: APROX. (https://www.facebook.com/aproxofficial)
– Helsinki undergroundin veteraani: Vilunki3000
– Lavarunoilija Helsinki Poetry Connectionista: Kasper Salonen (https://www.facebook.com/kaspersalonenpoet)
– Rap/spoken word artisti: Kääntöpuoli (https://www.facebook.com/kaantopuoli)

Toiminnan tukeminen arpajaisissa käteisellä ja Mobile payllä paikan päällä.

***

Vadelma on vuonna 2004 perustettu yhdistys ja helsinkiläinen underground-legenda. Se luo tilaa ei-kaupallisille visuaalisen taiteen ja elävän musiikin tekijöille.

Vadelma association is a Helsinki underground legend, founded in 2004. It aims to create space for non-commercial visual art and live music.

Vadelma association is a Helsinki underground legend, founded in 2004. It aims to create space for non-commercial visual art and live music. At this Vapaakaupunki club gig, bands of Vadelma leave their basement in order to play rock and other weird music for the citizens. Dust off the cobwebs from your wigs, babes!

Programme to be announced closer to the date.