Urban Anatomies Teleport @ Olohuone

28.9.2019 12:00 - 28.9.2019 15:00

Oleilua ja työpajoja Urban Anatomies Teleport -podcastin äärellä

Viikon ajan Kalasataman Vapaakaupungin Olohuoneessa, Redi-kauppakeskuksessa, on mahdollisuus viettää aikaa Urban Anatomies Teleport -podcastin parissa hengaillen ja työpajaillen. Olemme tilassa koko viikon päivittäin lähes koko aukioloajan. Työpajojen ajat vaihtelevat. Tarkista ne etukäteen!

La 28.9. työpaja klo 12-15.
Työpajan vetäjä puhuu suomea ja englantia.

Urban Anatomies Teleport on ääniopastettu harjoite-esitys ja pop albumi, joka koostuu kaupunkikävelyharjoitteista, musiikista, kuunnelmajaksoista ja videotaiteesta. Teoksen voi kokea kuulokkeiden välityksellä, seurassa tai omissa oloissa.

Mitä: haahuilukuunnelma ja popalbumi
Miten: kuulokkeet korville ja kävelylle

Tämä projekti on Teatterikorkeakoulun tuotanto.

Kalasataman Vapaakaupungin Olohuoneen saavutettavuustiedot:
Tilaan pääsee hissillä sekä käyttäen portaita tai liukuportaita. Tilassa ei ole muuten kynnyksiä, mutta lähin esteetön WC löytyy eri kerroksesta (K1), jonne pääsee hissillä. Tilassa on N- ja M-merkityt vessat, joiden lisäksi työpajojen aikana voimme käyttää henkilökunnan WC:tä.

Urban Anatomies Teleport:in saavutettavuustiedot:
Podcastin kokemiseen omalla ajalla tarvitaan älypuhelin, kuulokkeet ja pääsy langattomaan nettiyhteyteen. (Yritämme järjestää olohuoneeseen lainattavia laitteita!)
Podcastin nettisivulta löytyy teos myös tekstimuodossa.
Osallistujan ei tarvitse pystyä kävelemään tai pääsemään julkisiin tiloihin.
Teos on englanninkielinen.

Kuinka löytää perille:

Kalasataman Vapaakaupungin Olohuone – Näin löydät perille!

Näin löydät perille!Tilamme sijaitsee Kalasataman REDIn toisessa kerroksessa osoitteessa Hermannin Rantatie 5 (Helsinki).

Julkaissut Kalasataman Vapaakaupunki Torstaina 18. lokakuuta 2018

For one week Urban Anatomies Teleport -podcast is located in The Free City of Kalasatama – Living Room (Kalasataman Vapaakaupungin Olohuone) in the shopping center Redi!
Welcome to get to know the project, hang out, talk and participate in workshops! We are the Living Room the whole week and almost the whole opening hours per day. The workshop times vary per day. Check them in advance!

Sat. 28.9. workshop at 12-15.
The host of the workshop speaks Finnish and English.

Urban Anatomies Teleport is an audio-guided online practice-performance and pop album that consists of city walk practices, music, radio play and video art. The piece is to be experienced – in company or alone – wearing headphones.

What: drifting radio play & pop album
How: put headphones on & head out

This project is produced by Theatre Academy.

Accessibility information for The Free City of Kalasatama – Living Room:
You can get to the space using an elevator or escalator or stairs. There are no thresholds in the space, but a wheelchair-accessible toilet is found on another floor in the building (K1) using an elevator. The toilets in the space are not gender neutral, but during the workshop times we can also use the staff WC.

Accessibility information for Urban Anatomies Teleport:
To experience the podcast on your own you need hearing, a smartphone, headphones and access to wireless internet connection. (We are trying to organize mp3-palyers and headphones to borrow!)
The podcast website includes the whole piece in text form.
To experience the piece one does not have to be able to walk or access public spaces.
The piece operates in English.

How to find this place:

Kalasataman Vapaakaupungin Olohuone – Näin löydät perille!

Julkaissut Kalasataman Vapaakaupunki Torstaina 18. lokakuuta 2018