Uneton48 Leffapiknik

18.5.2019 12:00 - 18.5.2019 16:00

Koukkaa suosikki REDI-ravintolasi kautta eväät matkaan ja seuraa paukkumaissin tuoksua Vapaakaupungin leffapiknikille! Uneton48 –elokuvafestivaali esittää pop-up -elokuvateatterissa sarjan vauhdikkaimpia ja hauskimpia lyhytelokuviaan.

Elokuvat pyörivät välillä klo 12 – 16 ja näytökset alkavat tasatunnein. Seuraan voi liittyä katsomaan yhtä hyvin koko sarjan kuin vain leffan tai pari, ja myös kesken näytöksen voi ajelehtia paikalle nauttimaan rennosta tunnelmasta. Tapahtuma on maksuton, tervetuloa!

The Uneton48 movie festival is bringing you a pop up movie theater at the REDI Vapaakaupunki. Grab some food from your favorite REDI restaurants and follow the scent of popcorn to some hilarious short movies. Movies will be playing from 12-16, and screenings start in even hours. the sequence lasts 60 minutes and the screenings begin every hour starting at 12. You can watch the whole 60 minute series or just a movie or two. The event is free for all and you are welcome to join at any time!