Toisissa tiloissa – FILMIPORTTI

10.12.2019 18:45 - 10.12.2019 21:00

Toisissa tiloissa kollektiivi toteuttaa Filmiportti-harjoitteen

Toisissa tiloissa kollektiivi toteuttaa Vapaa kaupungin lattioilla liikkuvan, osallistavan Filmiportti-harjoitteen. Harjoitteessa osallistujat muodostavat ruumiillaan kiemurtelevan, kollektiivisen filminauhan, joka levittäytyy, jos mahdollista REDIn käytäville. Harjoitteeseen voi osallistua max 5 osallistujaa. Kannattaa pukeutua lämpimästi ja ottaa mukaan myssy, jonka voi asettaa pään aluseksi. Ei pääsymaksua!

Live Art collective OTHER SPACES performs a participatory performance: FILM GATE. The performance reclaims the floors of the Kalasatama Free City – and extends to the passages of the shopping mall (if possible), by forming a collective, filmstrip. The participatory performance is open for max 5 participants (participation is free). Note! Dress up warmly and take a long a wolly hat, to be used under the face.