Think Africa Week 2021: Connecting and Reconnecting

Ajankohta

27.11.2021 12:30 - 27.11.2021 19:00

Think Africa Week brings topical issues up for discussion yearly

Viimeisimmät puolitoista vuotta maailman yhteydet ovat olleet poikki. Rajoituksilla on ollut sivuvaikutuksia, perheen, ystävien ja parisuhteiden yhteyden rajoittumisesta työpaikkojen ja yritysten, sekä yleisen hyvinvoinnin menetykseen. Kaikki ei kuitenkaan ole ollut negatiivista. Pandemia on myös herättänyt luovuutta ja yrittäjyysmahdollisuuksia.

Think Africa-viikko 2021 keskustelee, edistää ja inspiroi ratkaisuja siihen, miten kommunikoimme itsemme ja yhteisöjemme kanssa, miten yhdistämme yrityksiä ja maita liikkeenvaihdossa ja sijoituksissa, ja miten yhdistämme maahanmuutto- ja integrointisäädännöt ihmisten kokemuksiin.

Kaikki ohjelma striimataan myös nettiin, linkki julkaistaan myöhemmin.

For the last one year and half the whole world has disconnected. The restrictions have had undesired effects, from limiting connections to family, friends, or partners, to losing jobs and businesses as well as to our general wellness. But it has not all been negative. The pandemic has also awakened ingenuity and entrepreneurship opportunities.

Think Africa week 2021 discusses, promotes and inspires solutions to how we can connect with ourselves and communities, connect businesses and countries in terms of trade and investment, and connect immigration and integration policies to human experiences.

The full event will be live streamed, link to be announced.