Teleport-kävelykerhon 1. tapaaminen – Tervetuloa mukaan!

21.9.2020 17:30 - 21.9.2020 20:00

Kävelykerhossa tehdään kävelyharjoitteita tutustuen kaupunkiin.

Mitä jos kaupunki olisi elimistö ja ympäristö avautuisi bakteerin ja verenkierron kaltaisten verkostojen kokonaisuutena?

Teleport-kaupunkikävelykerho kokoontuu metroradan varrelle etsimään uudenlaisia tapoja havainnoida omaa suhdettamme rakennetun ympäristön ilmiöihin. Kerhossa tehdään erilaisia havainnointi, kirjoitus- ja mielikuvaharjoitteita julkisessa tilassa ja jaetaan näistä nousevia kokemuksia ryhmän kesken. Kerho kokoaa yhteen eri ikäisiä ja taustaisia yli 14-vuotiaita, kaupunkitilan leikkisästä ja kriittisestä tutkailusta kiinnostuneita ihmisiä Espoon ja Helsingin alueilta. Kerho on maksuton.

Ilmoittautumiset osoitteeseen urbananatomiesteleport@gmail.com. Mukaan mahtuu vielä muutama! Lisätietoa: bit.ly/teleport-kerho

Kokoontumiskerrat: 21.9., 5.10., 19.10. ja 2.11. klo 17:30-20
Jokainen kokoontuminen tapahtuu eri paikassa.
Ensimmäisellä kerralla kohtaamispaikkana on Kalasataman Vapaakaupungin Olohuone, josta suuntaamme ulos ja palaamme sinne lopuksi.

What if we viewed the city as our body where the surroundings would unfold as networked bodily systems of different bacteria and blood circulation?

The Teleport city walking society searches for new ways of observing our relations to different phenomena in built environments along the metro line in Helsinki and Espoo. The meetings consist of trying out various imaginative observation and writing excercises and sharing our perceptions and experiences with each other. The society gathers together over 14 year olds interested in a playful and critical approach towards our everyday environments. Attending the society is free of charge.

Registration via email to urbananatomieteleport@gmail.com. There is this space for few participants. More info at: bit.ly/teleportsociety

Gathering times: 21.9., 5.10., 19.10. and 2.11. at 17:30-20
Each gathering takes place in at a different location.
The first gathering starts and ends at the Free City of Kalasatama’s Living-Room (Olohuone). We are mostly outdoors.