Tulevaisuuden tapahtuma – Turvallisuutta teknologialla

Ajankohta

27.3.2019 13:00 - 27.3.2019 16:00

Tervetuloa 3D-kulttuurihubin järjestämään yleisötapahtumien turvallisuutta käsittelevään tilaisuuteen, jossa on erityistarkastelussa nykyteknologian hyödyntäminen turvallisuusjärjestelyissä. Ohjelma sisältää asiantuntijoiden puheenvuoroja, paneelikeskustelun ja Tulevaisuuden tapahtuma-työpajan.

Turvallisuutta teknologialla -paneelissa mukana ovat Kari Koponen (Tukes), Mikko Levo (Messukeskus), Mikko Makkonen (Bright Finland), Ari Solja (Securitas Oy) ja Piia Lääveri (Ruisrock).

 

Tapahtuman ohjelma:

Klo. 13:00 Tervetuloa
Suvi Ryynänen & Pasi Toivanen, Humanistinen ammattikorkeakoulu, 3D-kulttuurihubi

Klo. 13:10 Yleisö- ja tapahtumaturvallisuus 2030
Kari Koponen, Tukes

Klo. 13:30 Virtuaalimaailma nyt ja tulevaisuudessa
Mirka Löfman, Virva VR Oy

Klo. 13:50 Tauko

Klo. 14:00 Turvallisuuutta teknologialla -paneeli:
Paneelissa mukana: Kari Koponen (Tukes), Mikko Levo (Messukeskus), Mikko Makkonen (Bright Finland), Ari Solja (Securitas Oy) ja Piia Lääveri (Ruisrock)

Klo. 15:00 Tulevaisuuden tapahtuma -työpaja

Klo. 16:00 Tapahtuma päättyy

Tulevaisuuden tapahtuma -työpajan tarkoituksena on pohtia erilaisten teknologioiden mahdollisuuksia tapahtumissa eri näkökulmista. Yksi tälläinen teknologia ja näkökulma on virtuaalisen ja lisätyn todellisuuden elämyksellisen käytön uudet ja tulevat mahdollisuudet tapahtumissa.

——————————————————————————————————————————–

Tilaisuus on ilmainen, mutta sinne tulee ilmoittautua ennakkoon 24.3. mennessä osoitteessa https://www.lyyti.in/Tulevaisuuden_tapahtuma_Turvallisuutta_teknologialla_1412
Paikkoja on rajoitettu määrä.

Tapahtuma kuuluu Aalto-yliopiston ja Humanistisen Ammattikorkeakoulun 3D-kulttuurihubihankeeseen, jossa rakennetaan huipputeknologiaa kulttuurialan eri toimintoihin pilotoivaa kehitysympäristöä (hubia).

Tarkempi ohjelma ja loput puheenvuorot julkaistaan myöhemmin!