Sateenkaari-ikkunan tapaaminen

Ajankohta

4.3.2024 16:00 - 4.3.2024 19:00

Toiminnan suunnittelua, rintamerkkejä ja neuvontaa.

Sateenkaari-ikkuna ry toimii asunnottomuutta ja asumisen ongelmia kohtaavien sateenkaari-ihmisten hyväksi. Toimimme pääsääntöisesti vapaaehtoisvoimin ja vertaispohjalta. Toimintaamme ovat tervetulleita kaikki omien voimavarojensa mukaisesti.
Järjestämme tapaamisen 4.3.2024 klo:16-19 Kalasamatan Vapaakaupungissa, jossa suunnitellaan Sateenkaari-ikkunan toimintaa ja tehdään rintamerkkejä. Paikalla on myös Sateenkaari-ikkunan työntekijä ja kokemusasiantuntijoita, joiden kanssa voi keskustella omasta asumiseen liittyvästä tilanteestaan.
Tule mukaan tapaamiseen, jos

Haluat tehdä itsellesi rintamerkkejä!
Haluat tutustua Sateenkaari-ikkunan toimintaan!
Haluat tulla suunnittelemaan Sateenkaari-ikkunan tulevaa toimintaa!
Kaipaat neuvoja asumiseen liittyvään tilanteeseesi!
Haluat keskustella kokemusasiantuntijan kanssa!

Sateenkaari-ikkuna ry supports LGBTQ+ people who are facing homelessness or housing difficulties. We act mainly on a voluntary and peer basis. Everyone is welcome to join our activities, on their own terms.

We will have a meeting on 4.3.2024 from 16.00-19.00 at Kalasatama Vapaa Kaupunki. We will plan Sateenkaari-ikkuna’s future activities and make some badges. If you need advice on your housing situation, there is also the possibility to discuss with Sateenkaari-ikkuna’s worker and experts by experience.

Join us if you:

Want to make some badges!
Want to find out more about Sateenkaari-ikkuna and it activities!
Want to plan the future activities of Sateenkaari-ikkuna!
Need advice on your housing situation!
Want to talk to an expert by experience!