Qaareva <3 Rampaopiskelijat: Queer Crip

Ajankohta

16.5.2023 17:00 - 16.5.2023 20:00

Sateenkaarevien rampojen tutustumis- ja hengailutapahtuma! <3

Tapahtuma on suunnattu kaikille rammoiksi identifioituville, pitkäaikaissairaille, liikuntarajoitteisille, neuroepätyypillisille ja mielenterveyskuntoutujille sateenkaaren alla! Haluamme tarjota rennon ja vapaamuotoisen tutustumis- ja hengailuillan, jossa voi jutella, pelailla lautapelejä, askarrella, värittää tai ihan vain nauttia kanssarammasta sateenkaarevasta seurasta.Tapahtumassa tarjotaan pientä vegaanista sekä gluteenitonta purtavaa.
Tapahtumassa noudatetaan Qaarevan turvallisen tilan ja suojaisan yhteisön periaatteita. Paikalla on turvallisen tilan vastaava ja häirintäyhdyshenkilö. Tilaisuus on avoin. Tilassa on muita Olohuoneen kävijöitä. Muu tapahtuma tilassa on myös rauhallista.

The event is meant for self-identified crip, physically disabled, mentally and chronically ill and neurodivergent queer people. We want to offer a chill and form free event to hang out, play, craft, talk and enjoy other queer crip people’s company in a supportive environment.
We commit to Qaareva’s safer space and secure community policies. The event is open to everyone, but we have a seperate space reserved for us at Olohuone. Other activities in the space are also calm.