Our power to empower – Think Africa x Ubuntu Film Club

20.11.2020 16:30 - 20.11.2020 20:30

Empowering the youth of African descent

Think Africa luo yhteistyössä Ubuntu Film Clubin ja OPAD:n kanssa voimaannuttavan tapahtuman afrikkalaistaustaisille nuorille (16-25-vuotiaille). Tapahtuma luo elokuvan ja keskustelun kautta turvallisen tilan nuorille jakaa omia näkemyksiä afrikkalaisesta identiteetistään, sen roolista Suomessa sekä omista toiveista ja roolista osana Afrikan kasvua ja kehitystä.

Osallistujat, sekä paikan päällä että netissä, pääsevät osallistumaan arvontaan ja voittamaan palkintoja!

Think Africa ry. käynnistää uuden nuorille suunnatun projektin vuodelle 2021, joka tarjoaa tilan ja aktiviteetteja vahvistamaan kulttuurista tietoisuutta, käsittelemään identiteettiä. Tämä on alusta, jossa osallistujat saavat jakaa kokemuksia ja näkemyksiä, omata uusia taitoja ja tavata mentoreita sekä roolimalleja.

Osallistu tapahtumaan osoitteessa: https://www.eventbrite.com/e/our-power-to-empower-a-youth-focused-event-tickets-118791375201

Tapahtuma järjestetään Kalasataman Vapaakaupunki tiloissa, sekä netissä. Lisätietoa osallistumis sivulla.

16.30: Tapahtuma alkaa

17.00: Elokuva: Poika joka valjasti tuulen

19.00: Keskustelua elokuvasta ja verkostoitumista

20:30 Tapahtuma päättyy

Think Africa in collaboration with Ubuntu Film Club and OPAD are organising an exciting and empowering event for youths (ages 16 – 25) of African background living in Finland. The event through film and discussions provides a safe space for youths to share their views of Africa, their identity and experiences in Finland, and their wishes and role in Africa’s development.

Participants, at the venue and online, will enter a raffle to win a nice surprise!

This event serves as the Launch event for Think Africa’s youth-focused program for 2021, which will provide a space and set of activities that will create cultural awareness, address identity related issues and provide a supporting platform where participants can share their stories, challenges, build skills, and have access to mentorship and role models.

Register to the event at: https://www.eventbrite.com/e/our-power-to-empower-a-youth-focused-event-tickets-118791375201

Event will take place at Kalasatama Vapaakaupunki and online. More info in the registration page.

4.30pm: Event starts

5pm: Screening: The boy who harnessed the wind

7pm: Post-movie discussion and networking. Finger foods and beverages provided.

8.30pm: Event ends