Olohuoneen Back to School: EasySport ja FunAction lajikokeiluja

Ajankohta

2.8.2023 13:00 - 2.8.2023 16:00

EasySport & FunAction -pisteellä pääset tutustumaan Helsingin kaupungin järjestämään EasySport ja FunAction -toimintaan ja kokeilemaan erilaisia liikunnallisia aktiviteetteja Redin Brygalla (A-hissi, 5rks). Aktiviteeteista on mahdollista voittaa pieniä palkintoja!

EasySport on kaikille 3–6-luokkalaisille avointa ja maksutonta harrastetoimintaa. Tunneilla liikutaan ammattitaitoisten ohjaajien johdolla, lasten ehdoilla iloisessa ilmapiirissä. EasySportilla on monipuolinen ja laaja lajitarjonta ympäri Helsinkiä. Tunneille osallistuminen ei vaadi erillistä ilmoittautumista. Lajitarjonta sisältää esimerkiksi palloilua, temppuilua sekä erikoistunteja kuten kiipeilyä, jääkiekkoa ja cheerleadingiä.

Lisätietoa EasySport -tunneista löydät osoitteesta: https://easysport.fi/

FunAction-harrasteliikunta on monipuolista ja hauskaa toimintaa 13–17-vuotiaille nuorille. Tunneille on helppo tulla mukaan eikä toiminta vaadi sitoutumista. Laaja tuntitarjonta toteutuu nuorten ehdoilla ja ammattitaitoisen liikunnanohjaajan tai seurojen lajiohjaajien johdolla.

Toiminta on maksutonta. Osallistumista varten tarvitaan vain ladattava asiakaskortti (kustantaa ensimmäisellä kerralla 4 euroa), jonka voi hankkia ja johon FunAction-kauden voi ladata Itäkeskuksen ja Jakomäen uimahalleilta, Töölön Kisahallin kassalta, Latokartanon liikuntahallilta, Liikuntamyllystä sekä Pirkkolan ja Yrjönkadun uimahalleilta. FunAction-kortilla voi osallistua kaikille kauden tunneille.

Lisätietoa FunAction-tunneista löydät osoitteesta: https://funactionnuorille.fi/