Olohuone-galleria, Näyttelyn avajaiset: G-rex, Avantgarde Artists Of Graffiti

Ajankohta

5.12.2018 18:00 - 5.12.2018 20:00

Vietämme pian Olohuoneen kolmannen näyttelyn avajaisia!

Olohuone on myös galleria! Kolmannessa näyttelyssä ovat kaksi ryhmänäyttelyä, The Pipeline of Trust ja Avantgarde Artist of Graffiti.

 
Näyttelyt avoinna: 6.12. – 31.12.2018 Olohuoneen aukioloaikojen mukaisesti.
Avajaiset: ke 5.12.2018 klo 18-20
 
G-REX: THE PIPELINE OF TRUST – LUOTTAMUSPUTKISTO
 
Terhi Ekebom, Julia Sand, Elina Holley, Katja Määttä ja Päivi Lindell
 
Rohkea, salaperäinen, pelokas, törkeä, suloinen – Mikä naamio sinulla on tänään ylläsi?
 
Naamioita on kautta historian käytetty uskonnollisissa tai sosiaalisissa seremonioissa, sairauksien hoidossa, juhlissa ja sodissa. Naamioilla on ollut ihmisille eri tilanteissa monia eri merkityksiä ja käyttäjä on voinut niiden kautta muuntaa suhdettaan ulkomaailmaan. Naamion suojassa voi muuttua toiseksi. Karnevaaleissa kasvot piilossa ei tarvitse miettiä muiden ajatuksia ja voi ilmentää villimpiäkin tunteita. Toisaalta naamio myös antaa suojaa – jokaisella meistä on oma arkipäivän naamiomme, joka pitää sisimpämme turvassa.
 
Teoksessamme olemme luoneet luottamuksellisen ympäristön, jossa naamioiden suojissa voit tuoda itsestäsi esiin asioita, joita et uskalla normaalisti paljastaa. Tule tunnustamaan anonyymisti sisimmät ajatuksesi ja salaisuutesi tai päästämään hetkeksi valloilleen ilosi, surusi tai vihasi. Voit tulla myös tutkimaan, mitä liikkuu sinua ympäröivien ihmisten naamioiden takana.
 
FROZEN HELSINKI ESITTÄÄ: AVANTGARDE ARTIST OF GRAFFITI
 
Alan Kuivanen, Hel, Jukka Peltosaari, Kap, Kristian Södergård, Niina Mantsinen, Otto-Mikael Tompuri, Saharan Inka, Stay Ice, You Suck
 
Avantgarde Artist of Graffiti -Ryhmänäyttely on kokoonpano ystäviä, kollegoja, seikkailijoita, aktivisteja, kapinallisia, tajunnan tutkijoita, luovia neroja, joita me Frozen Helsingissä koemme tärkeäksi nostaa esille. Näyttely on joululahjamme sinulle 🎅🎅
 
Frozen Helsinki on 2016 perustettu Graffiti Design Agency, jonka tavoitteena on edistää Suomalaista graffiti kulttuuria nostamalla tinkimättömimpiä ja omaperäisimpiä artisteja esille.
 
Frozen Helsinki
https://www.instagram.com/frozenhelsinki
https://m.facebook.com/frozenhelsinki/