Mangatyöpaja

29.11.2020 12:00 - 29.11.2020 15:00

Ilmoittaudu mukaan täällä!

Vapaakaupungin mangatyöpajassa tutustutaan kevyesti japanilaisen sarjakuvan kerronnan keinoihin ja rytmiin, sekä tehdään itse mustavalkoisia sarjakuvaharjoituksia piirtäen

Työpajaan saa tulla työstämään valmista ideaa, hakemaan inspiraatiota, tai testaamaan tekniikoita ja sarjakuvan tekemistä. Aiempaa kokemusta mangan piirtämisestä ei tarvita. Työvälineet löytyvät paikan päältä, voit toki halutessasi tuoda myös omat. Työpajaa vetää Anayte Delahay, ohjaajaa kiinnostaa elämässä eniten tunnelmallinen tarinankerronta ja miekat.

Tervetuloa mukaan niin uteliaat ensikertalaiset kuin konkaritkin! Suositusikä 15-20 -vuotiaat.

Ilmoittaudu työpajaan täällä: https://forms.gle/jnwdtFeLcPSZZQok8

Mangatyöpaja järjestetään Helsingin kaupungin tuen avulla.

Vapaakaupungin Olohuoneen Covid-19 -ohjeistus:

• Tule paikalle vain terveenä (peruthan ilmoittautumisen tekstiviestillä jos sairastut +358 929 7033)
  • Työpajassa on mahdollista pitää turvavälejä muihin työpajan osallistujiin, työpisteet sijoitellaan turvaetäisyyksin
  • Vapaakaupungin Olohuone tarjoaa maskit kaikille osallistujille, suosittelemme maskin käyttöä osallistujille THL:n ohjeistuksen mukaisesti. Voit myös ottaa oman maskin mukaan.