Magneettiset Hedelmät Open Air Festival 2018

7.7.2018 18:00 - 22:00

Tinkimättömällä asenteella kummallista indiemusiikkia

Tinkimättömällä asenteella kummallista indiemusiikkia elektronisesti ja akustisesti, ja ajatuksia herättelevää runoutta. Tarkoitus tuoda vuosia pub Magneetissa järjestetty klubi kerrankin ulkoilmaan ja tarjoilla parhaita siivuja klubin esiintyjäkaartista vuosien varrelta uudelleen, vähän best of- henkisesti.

Shakkimatti
Marjatta
Samuli Tanner
Dj Huntin Seteli

Ilmainen!

Electronic and indie music combined with uneasy thought provoking poetry all combined into one event with uncompromising attitude. Magneettiset Hedelmät is a club that has been running for years in a small pub, now brought out to the sunshine in one big blow out of an Open Air Festival. The idea is to bring out a cadre of performers that have already graced the stage of Magneettiset Hedelmät along the years, in a lax “best of” kind of spirit.

Shakkimatti
Marjatta