Lähilauluja: Pisko A, Noo, Jenni Sainio, Emilia Tuovila

Ajankohta

9.3.2024 19:00 - 9.3.2024 22:30

Lauluja lähietäisyydeltä nautittuna!

Lähilauluja-tapahtuma tarjoilee lähiruoan sijasta lähilauluja. Ohjelmasta löytyy lauluntekijöiden musiikkia puoliakustisesti esitettynä ja mukavasti lähietäisyydeltä nautittuna. Lähilauluja voi tulla kuuntelemaan vaikka vain yhden biisin ajaksi tai istuskella koko illan!

Musiikillista lähisoulfoodia tarjolla Kalasataman Vapaakaupungissa lauantaina 9.3. klo 19 alkaen, lämpimästi tervetuloa!

Vapaa pääsy, omat eväät mukaan.

Illan lauluntekijät ja esiintyjät:

Pisko A.
Arkista ja mystistä yhtä aikaa, vilpittömästi villiä, aina lämmöllä ja vähän huumorilla. Spoken wordia rokkiin ja poppiin sekoittelevassa meininingissä kuuluu eletty elämä ja loputon vapauden kaipuu. Piskon tarinallisissa biiseissä kohtaavat runous ja punk.

Lähilauluja-illassa mukana kitaristi Juhana.
soundcloud.com/piskoa

Noo
Noo on hämeenlinnalainen laulaja-lauluntekijä, jonka biiseissä runopohjaiset sanoitukset paketoidaan ensin hauraaseen lauluun ja sitten kiedotaan pehmeän sävykkäisiin harmonioihin. Tyylisuunnat vaihtelevat folkista tangoon, mutta pohjavireenä pysyy pohjoinen melankolia pienillä toivon pilkahduksilla sävytettynä.

www.instagram.com/no0_0on_
www.facebook.com/noomusat

Jenni Sainio
Jenni Sainio on nelisen vuotta biisejä tehnyt ja esittänyt helsinkiläinen laulaja-lauluntekijä. Häntä kiehtoo lauluntekemisessä laulutekstin rytmisyys sekä puheen ja laulun orgaaninen vaihtelu. Pianoon säestyssoittimena hän suhtautuu leikillisesti ja luovasti. Genreä kuulijat ovat kuvailleet musiikkiteatterivaikutteiseksi laulelmaksi.

2022 julkaistu esikoissinkku Philadelphia / Hiking Spotifyssä: open.spotify.com/album/4nnAygBweUPcUUPdTM82o8?si=7nShUQS6RX2s3HEQFDUWfw

Emilia Tuovila
on lahjakas uuden polven laulaja-lauluntekijä, joka julkaisee järisyttävän esikoisalbuminsa tammikuussa yhdessä Väijytys-yhtyeensä kanssa. Yhtyeen tuoreet pahamaineiset sinkut ovat herättäneet innostunutta kuhinaa indie-piireissä ja soineet mm. Radio Helsingissä, Spotifyn Suomi-indie tänään -soittolistalla, ja Radio Suomessa.

Kuuntele Kuun molemmat puolet -sinkku täältä:
spoti.fi/47QabhT

Kappale on sinkkulohkaisu tulevalta Täs on sulle -albumilta, joka vie kuulijan runsaalle matkalle kuulaasta rosoiseen. Albumin julkaisee Eclipse Music.

Lähilauluja-illassa Tuovila esiintyy soolona.

Four singer-songwriters in one evening! Warmly welcome!

Pisko A, Noo, Jenni Sainio & Emilia Tuovila