Laatikkoviljelmän kylvötalkoot ja kompostointi

17.6.2018 13:00 - 17.6.2018 15:00

Pistetään loput Vapaakaupungin yhteisöviljelmän laatikot kuntoon

[English below]

Tervetuloa kunnostamaan vapaakaupungin laatikkopuutarhaa! Kitketään laatikoita, lannoitetaan, lisätään multaa ja kylvetään siemeniä.

Talkoiden teemana on kompostointi, Malm kertoo eri tavoista hyödyntää biojätteet kotona ja puutarhassa: matokomposti, bokashi, lämpökomposti ja lehtikomposti. Tutkitaan ja käännetään myös laatikkoviljelmän kompostia.

Laatikoissa kasvaa jo yrttejä, joten talkoilijat saavat myös satoa kotiin, esim. iltateehen. Joten ota vihannespussi mukaan!

Osa laatikoista on yksityiskäytössä, mutta otetaan muut yhteisöviljelmäkäyttöön, yrttitarhaksi josta voi napsia mausteita grillailuun ja salaattiin.

Welcome to fix the box garden to a community herb garden! We’ll weed, add soil, saw seeds and get to know about composting. There is already herbs growing so we can harvest a bit. Let’s make a nice and communal box garden with herbs for picnic salads and barbecue.