Kirjeitä Joutilaistolle julkaisutapahtuma

Ajankohta

29.11.2019 17:00 - 29.11.2019 20:00

Havu Laakson ja Luisa-Claudia Sovijärven teoksen Kirjeitä joutilaistolle – Kutsu utopiaan julkkarit järjestetään Vapaakaupungin Olohuoneella 29.11.2019 klo 17-20.

“Kutsumme uutta palkkatyön ikeestä vapautettua luokkaa joutilaistoksi. Emme kuitenkaan voi mennä lakkoon, joten kuinka joutilaisto voi saavuttaa poliittista valtaa tänä aikana, kun demokratia on vitsi? Kuinka voimme luoda projekteja ilman muuta rahoitusta kuin perustulo? Kuinka saavutamme mielekkään elämän? Kun ihmisen energia ja äly ei suuntaudu palkkatyöhön, mihin se suuntautuu?”

Näihin ja muihin ajankohtaisiin kysymyksiin Kirjeitä joutilaistolle – Kutsu utopiaan hahmottelee vastauksia ja pyrkii herättämään keskustelua. Klo 18.00 Kasper Salonen haastattelee kirjoittajia teoksesta, minkä jälkeen tilaa on yleisökysymyksille. Tämän jälkeen vuorossa on vapaamuotoista keskustelua ja hengailua pastasalaatin ja glögin kera.

Emme voi pitää tilaisuudessa myyntipöytää, koska Vapaakaupungin olohuone on epäkaupallinen tila, mutta heti tilaisuuden jälkeen meiltä saa ostaa kovakantista kirjaa 15€:n hintaan.

Teoksen voi lukea myös sähköisenä osoitteesta https://www.pageshare.fi/v/kirjeitä_joutilaistolle/MTk5/1?c=index
tai ostaa pokkarina Juvenesprintin verkkokaupasta: https://verkkokauppa.juvenesprint.fi/fi/627/t_3896

Food and wine, hanging out and talking