Kimchi-työpaja

16.2.2019 14:00 - 16.2.2019 16:00

Opi tekemään kimchiä!

Tervetuloa kimchin, korealaisen hapatetun kiinankaalin ihmeelliseen maailmaan! Kimchiin hurahtaneen kokki Jyrki Tsutsusen johdolla päästään nyt itse kokeilemaan, miten tätä itämaista herkkua tehdään. Työpajassa opimme sekä perinteisen että vegaanisen kimchin tekemisen. Oppien ohella kotiin viemisiksi saa pienen annoksen kimchiä – ja sitten vain omat kimchit tulemaan!

Työpajan kesto on noin kaksi tuntia. Työpaja on maksuton, ja Vapaakaupunki tarjoaa välineet ja ainekset. Työpaja on tarkoitettu ensisijaisesti aikuisille kimchin tulisuuden vuoksi, mutta myös kimchiin ihastuneet (vähintään 10-vuotiaat) lapset voivat ottaa osaa.

HUOM! Työpajaan mahtuu 20 ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Ilmoittautumiset osoitteeseen saara@vapaakaupunki.fi

Welcome to the marvelous world of kimchi, Korean pickled Chinese cabbage! Under the guidane of chef Jyrki Tsutsunen, who is addicted to Kimchi, it is now possible to try how to make this oriental delicacy. We’ll learn how to make traditional kimchi as well as vegan version of it. In addition to learning how to do kimchi, you will get a little dose of kimchi to take home – and then you can start to make your own!

The duration of the workshop is about two hours. The workshop is free of charge, and Vapaakaupunki offers needed equipment and materials. The workshop is primarily intended for adults because of the spiciness of kimchi, but children who are fond of kimchi (at least 10 years old) can also take part.

NOTE! The workshop will accommodate up to 20 people. You can register by sending mail to saara@vapaakaupunki.fi