OmaStadi Raksa

25.2.2019 17:00 - 25.2.2019 20:00

Osallistuvan budjetoinnin yhteiskehittämisen ilta

Tervetuloa OmaStadi Raksalle! Tehdään yhdessä ehdotuksista suunnitelmia.

Kaupungin asiantuntijat ovat arvioineet, mitkä OmaStadiin jätetyistä ehdotuksista ovat toteutettavissa osallistuvan budjetoinnin kautta. Kaikki ehdotukset, jotka ovat OmaStadin reunaehtojen mukaisia, etenevät jatkoon. Voit tarkistaa oman ehdotuksesi arvioinnin tilanteen 5.2. jälkeen ehdotuksesi kohdalta OmaStadi.hel.fi -palvelusta tai alueesi stadiluotsilta.

Tule mukaan OmaStadi Raksalle ja varmista ehdotuksesi eteneminen äänestykseen

Seuraavaksi ehdotuksista tehdään tarkempia suunnitelmia. Suunnitelma on toteuttamiskelpoinen, konkreettisempi ja hiukan pidemmälle kehitetty versio OmaStadiin jätetystä ehdotuksesta. Suunnitelmaan voidaan kerätä esimerkiksi useita samankaltaisia ehdotuksia ja yhdistää samaa aihepiiriä tai aluetta koskevia ehdotuksia. Näistä suunnitelmista kaupunkilaiset sitten myöhemmin äänestävät ne, jotka kaupunki toteuttaa.

Kaikissa seitsemässä suurpiirissä järjestetään OmaStadi Raksa, joissa tehdään yhdessä suunnitelmia. Raksalla pääset käärimään hihat ja oikeasti kehittämään aluettasi ja kaupungin palveluita muiden ehdotuksia jättäneiden ja kaupungin asiantuntijoiden kanssa. Suunnitelmat kirjataan OmaStadi.hel.fi -palveluun, jossa niitä voi myös seurata ja kommentoida.

Tilaisuudessa on lastenhoito sekä kahvia, teetä ja pientä purtavaa. Lämpimästi tervetuloa!

Ilmoittautumisaikaa on jatkettu!

Ilmoittaudu mukaan 8.2. mennessä mennessä klikkaamalla “Ilmoittaudu tapahtumaan” painiketta. Saat sähköpostiisi vahvistuksen ilmoittautumisesta.

Ideoi. Osallistu. Vaikutu. #omastadi #omastadiraksa