Kertsi ry Pöytälaatikkoklubi

Ajankohta

26.10.2024 19:00 - 26.10.2024 22:30

Pöytälaatikkoklubi lauluntekijöille

Pöytälaatikko on kaikille biisinkirjoittajille avoin Open Stage tasosta riippumatta. Voit tulla Pöytikseen esittämään valmiin tai vaikka keskeneräisen laulusi, josta et ole ihan varma, onko se vielä maalissa. Rima tälle klubille on niin matala, että sen voi ylittää vaikka ryömien.

Mukaan mahtuu 8 esiintyjää. Voit olla biisintekijä, joka esittää itse biisinsä, tai voit hankkia jonkun esittämään teoksesi puolestasi. Voit olla vasta-alkaja tai jo edennytkin tekijä. Tarkoituksena tuoda uudet biisit koekuunteluun yleisölle.

Jokainen esiintyjä saa soittaa 2 omaa biisiään. Mukaan voi tulla mieluiten pienellä kokoonpanolla (Soolo, Duo, Trio).

Jos haluat, voit pyytää yleisöltä palautetta jommastakummasta kappaleesta. Palautteet kerätään kirjallisesti, ja saat kotiinviemisiksi palautelaput. Voit esitellä vaikka keskeneräisen biisin ja pyytää vinkkejä sen tekemiseen. Esitystäsi ei arvostella, vaan palaute keskittyy biisiin.

Come and present 1-2 of your cupboards songs to Pöytälaatikkoklubi. The songs can be drafts and idea is to get feedback from other songwriters and audience about how to improve the song (no discrimination).

Only small groups 1-3 persons with acoustic/semiacoustic instruments (no drums for example). Basic instruments are present or you can play a background recording and sing over it.