Kantovälinetreffit/Babywearing meeting

19.2.2020 16:30 - 19.2.2020 18:30

Tapaaminen lapsen ergonomisesta kantamisesta kiinnostuneille

Tapaaminen on avoin kaikille lapsen ergonomisesta kantamisesta kiinnostuneille. Tervetuloa mukaan juttelemaan, kyselemään ja jakamaan kokemuksia muiden kantajien sekä kantamisesta kiinnostuneiden kanssa.

Paikalla on kantovälinetukihenkilö sekä mahdollisuus testata erilaisia kantovälineitä. Voit halutessasi ottaa myös omia kantovälineitäsi mukaan.

Tapaamisen järjestää Kantoliinayhdistyksen pääkaupunkiseudun paikallisjaosto. Kantoliinayhdistys edistää lasten ergonomista kantamista levittämällä tietoa ergonomisista kantovälineistä ja tarjoamalla apua niiden käyttämiseen.

Tapahtuma järjestetetään Vapaakaupungin lastenhuoneella, joka löytyy 1. kerroksesta Sköne-puolelta.

The meeting is open to anyone interested in carrying the child ergonomically. Welcome to chat, ask questions, and share experiences with others interested in babywearing.

A baby wearing peer-support person will be present at the meeting, and an opportunity to test different carriers is offered. You are welcome to bring your own carrier with you also if you wish.

The meeting is hosted by the Metropolitan Area Local Division of the Babywearing Finland Association (Kantoliinayhdistys ry). The Association promotes ergonomic babywearing by offering information on and providing assistance in the use of ergonomic carriers.