Kakkunäyttely

25.11.2018 14:00 - 25.11.2018 17:00

Näyttely ja makea kahvitteluhetki kaikille kakkujen ystäville

Kakkunäyttely on näyttely, tapahtuma ja kahvitteluhetki kaikille kakkujen ystäville. Joukko kotileipureita tuo näytille lempikakkunsa yhdessä kakun reseptin ja tarinan kanssa. Kuka tahansa voi ottaa osaa millaisella kakulla ikinä haluaakaan. Kakku voi olla jostain erityisestä syystä tärkeä, äidiltä opittu, itse keksitty tai muuten vain hyväksi todettu. Tässä näyttelyssä ei kilpailla, eli myös ensimmäiset yritelmät, muotopuolet ja lässähtäneet kakut ovat tervetulleita. Ja kakun käsite on tässä tapahtumassa laaja eli rohkeasti vain rikkomaan rajoja!

Kakkunäyttely järjestetään sunnuntaina 25.11. klo 14 – 17 Vapaakaupungin Olohuoneessa (REDIn toisessa kerroksessa). Kakkunäyttelyyn otetaan mukaan korkeintaan 12 ensimmäisenä ilmoittautunutta leipuria, ja osallistuminen siihen on ilmaista. Tarjoamme myös kahvia ja teetä kaikille osallistujille.

Itse näyttelyyn (ja kakkujen syömiseen) pääsevät mukaan kaikki leipurit, minkä lisäksi jokainen heistä voi kutsua mukaan 4 kaveria nauttimaan näyttelyn antimista. Kakut ovat ihasteltavina näyttelyn ensimmäiset 20 minuuttia, minkä jälkeen ne syödään yhdessä. Klo 15 lähtien näyttelystä pääsevät nauttimaan kaikki halukkaat. Tässä siis loistava tilaisuus viettää sunnuntaita makeissa tunnelmissa!

Mikäli haluat osallistua tapahtumaan kakullasi, laita sähköpostia osoitteeseen irina@vapaakaupunki.fi

Cake Exhibition is an exhibition, event and coffee moment for all the cake lovers. Group of home bakers show their favorite cakes with the recipes and stories. Anyone can take part with any kind of cake. The cake can have a special meaning for you, learned from your mother, invented by you or just simply a cake you like a lot. In this exhibition we don’t compete so also first attempts, not so pretty cakes and fizzled ones are welcome. And the definition of cake is not taken too strict in this case, so feel free to experiment!

Cake Exhibition will be held in Olohuone (REDI, 2nd floor) on Sunday, the 25th of February at 2 pm. The first 12 signed up bakers can take part in Cake Exhibition. Participating is free of charge and we offer coffee and tea for the participants.

The exhibition (and the eating of the cakes) is open for all the bakers. They can also take 4 friends with them to enjoy the fruits of the exhibition. For the first 20 minutes cakes can be admired by the audience and after that they will be eaten together. At 3.00 pm anyone interested can come to enjoy the exhibition. A perfect way to spend Sunday enjoying cakes with friends!

If you are interested in taking part with your cake, send e-mail to irina@vapaakaupunki.fi