Kakkunäyttely – Cake Exhibition 2019

3.2.2019 14:00 - 3.2.2019 17:00

Kakkunäyttely - Cake Exhibition 2019

Ilmoittautumislomake Kakkunäyttelyyn 3.2.2019 tekstin lopussa. Voit täyttää lomakkeen suomeksi tai englanniksi. Luethan ensin nämä osallistumisohjeet.

Kakkunäyttely – osallistumisohjeet

1. Kakkunäyttelyyn voi osallistua kuka vain millaisella kakulla tahansa.
2. Tuo kakku näyttelypaikalle klo 13:45 mennessä. Tuo mukanasi myös kakkulautanen ja kakkulapio. Kakkunäyttely aukeaa klo 14.00.
3. Kakkunäyttelyssä tuodaan esille paitsi kakut, myös niiden tarinat ja reseptit. Täytä tämä lomake viimeistään viisi päivää ennen näyttelyä.
4. Kakkunäyttelyn kakkuja näkemään ja maistamaan voivat tulla kaikki leipurit. Lisäksi heistä jokainen voi tuoda mukanaan 4 seuralaista nauttimaan kakuista.
5. Kakkunäyttelyssä syödään kaikki esille tuotavat kakut. Sitä ennen ne ovat kuitenkin kaikkien nähtävillä 20 minuutin ajan, joten yritä pitää näppisi irti kakuista siihen asti 🙂
6. Klo 15.00 näyttely avautuu kaikille halukkaille, eli sitten voit kutsua loputkin kaverit kakkukahville.
7. Kakkunäyttelyyn voidaan valita vain rajattu määrä osallistujia, joten jos et pystykään osallistumaan tapahtumaan, ilmoitathan siitä mahdollisimman pian.
8. Jos sinulla on kysymyksiä, ota yhteyttä: saara@vapaakaupunki.fi

Ilmoittautumislomake https://goo.gl/forms/hshUc6G0IgzhqASJ3

Registration form for the Cake Exhibition 3.2.2019 will follow after the instructions. You can fill the form in Finnish or English. Please read these instructions first.

Cake Exhibition – Guidelines for participation

1. Anyone can take part in the Cake Exhibition with any kind of cake.
2. Bring the cake with you to the exhibition at 1.45 pm. Bring with you also a plate and a cake shovel. The exhibition opens at 2 pm.
3. In the Cake Exhibition cakes are not only seen and eaten but also their stories and recipes will be told. So fill this registration form at least 5 days before the event (in Finnish or English)
4. All the bakers are invited to come to see and to taste the cakes. In addition every baker can bring 4 friends to enjoy the cakes.
5. All the exhibited cakes will be eaten. Before that they can be admired by everyone for 20 minutes, so try to keep your fingers out of the jam until that 🙂
6. The exhibition will be opened for everyone at 3 pm. This means that then you can invite all your other friends too for some cake and coffee.
7. We can take only a limited number of participants to the Cake Exhibition, so if you have signed up but finally can’t take part, please let us know as soon as possible.
8. If you have any questions, please contact: saara@vapaakaupunki.fi

Registration form https://goo.gl/forms/hshUc6G0IgzhqASJ3