Kajon yhteisöilta – äänimaljarentoutus, astrologiaa ja yhdessäoloa

Ajankohta

12.5.2022 17:00 - 12.5.2022 19:00

Äänimaljarentoutus, astrologiaa ja yhdessäoloa

Henkisen kasvun Kajo tarjoaa astrologiaa, meditaatiota ja rentoutusta. Järjestämme myös hyvinvointitapahtumia, kuten retriittejä ja työpajoja.

Kajon yhteisöilta on kaikille avoin ja ilmainen tapahtuma. Tapahtumassa Milja pitää lyhyen opastuksen astrologian maailmaan ja Oona ohjaa äänimaljarentoutuksen, joka tehdään makuuasennossa. Osallistumiseen ei tarvitse olla aiempaa kokemusta astrologiasta tai meditaatiosta. Olet tervetullut meidän tapahtumiin juuri sellaisena kuin olet!

Tapahtumassa on mahdollisuus tavata samanhenkisiä ihmisiä ja viettää aikaa tee- tai kahvikupin äärellä. Tilaisuus on rento ja keskustelemme mielellämme kaikesta meditaatioon, astrologiaan ja hyvinvointiin liittyvästä, kysy meiltä rohkeasti!

Tilaisuuteen on hyvä ottaa lämmintä vaatetta, sillä rentoutuksen aikana tulee helposti kylmä. Suosittelemme ottamaan rentoutusta varten myös oman alustan mukaan (joogamatto tai viltti). Lisäksi kannattaa ottaa oma vesipullo mukaan.

Henkisen kasvun Kajo offers astrology, meditation and relaxation. We also organize well-being events, workshops and retreats.

Kajo’s community evening is free of charge and everybody is welcome. Milja will host a brief insight into the world of astrology and Oona will host a guided relaxation with the sounds of singing bowls. Please bring your own yoga mat and warm clothes for the relaxation.

You are welcome to our events just as you are!