Joulukorttityöpaja

12.12.2020 12:00 - 12.12.2020 16:00

Tervetuloa askartelemaan kortteja!

TERVETULOA JOULUKORTTIPAJAAN!

Vapaakaupungin Olohuone järjestää joulukorttipajan lauantaina 12.12. Tänä vuonna olemme opetelleet pitämään turvavälejä ja karsineet erilaisia kohtaamisia, joten jouluiset tervehdykset ovat tällä kertaa erityisen merkityksellisiä. Nyt onkin siis oivallinen tilaisuus muistaa itselle tärkeitä ihmisiä ja ilahduttaa heitä omatekoisella kortilla!

Vapaakaupungin Olohuone tarjoaa kaikki tarvittavat materiaalit sekä välineet. Voit hyödyntää valmiita malleja tai luoda jotakin täysin omaa. Työpaja on maksuton ja kaikille avoin. Paikan päältä löytyy käsidesiä sekä kasvomaskeja työpajaan osallistujille.

Tervetuloa askartelemaan!

Vapaakaupungin Olohuoneen covid-19 -ohjeistus tapahtumien kävijöille:

• Jääthän kotiin, mikäli tunnet olosi flunssaiseksi tai sinulla on kuumetta.
  • Huolehdithan hyvästä hygieniasta sekä käsien pesemisestä. Käsien desinfiointiainetta löydät Olohuoneen sisäänkäynnin vierestä.
  • Pidäthän riittävää turvaväliä muihin kävijöihin sekä työntekijöihin.
  • Vapaakaupungin Olohuone suosittelee kasvomaskin käyttöä.
  • Käyttäydy fiksusti & nauti tapahtumasta!