Vapaakaupungin Joulukortti- & Piparipaja / Christmas card & Gingerbread workshop

1.12.2019 13:00 - 1.12.2019 16:00

Tervetuloa leipomaan ja koristelemaan pipareita Vapaakaupungin Olohuoneeseen!
Tarjoamme piparitaikinan ja muotit, mutta saa tuoda omiakin muotteja mukana. Omat piparit saa paistamisen jälkeen syötäväksi tai mukaansa, mutta saa niitä antaa myös muille Olohuoneen vieraille.

Sillä aikaa kun piparit jäähtyvät voit askarrella joulukortin ystävälle tai sukulaiselle.

Leipomisessa ja askartelussa neuvomassa Pop-up Collegen opiskelijat.

PS. Olohuoneen uuni on pieni, joten paistamisessa saattaa kestää tovi jos toinenkin. Siitä syystä pidetään piparien määrä per leipuri sopivissa rajoissa 🙂

While waiting for your gingerbread to cool down you can make a Christmas card for your friend or relative.

Students of Pop-up College will help you with baking and crafting.

PS. Our oven is quit small, so it might take a while to bake the gingerbreads. For that reason the amount of gingerbreads per baker is limited.