Jongleerauksen alkeet

27.11.2020 16:00 - 27.11.2020 18:00

Opi pallojongleerauksen perusteet 2 tunnissa!

Tervetuloa tutustumaan maailman parhaaseen liikuntalajiin: jongleeraukseen!

Kurssin aikana pääset kehittämään arvokkaimpia henkisiä kykyjäsi: kärsivällisyyttä sekä nöyryyttä. Poimimme pudonneita esineitä maasta, satoja ellei jopa tuhansia kertoja. Täten opimme käytännön kautta tärkeän elämänviisauden: minkä tahansa taidon tai kyvyn voi oppia kivuliaan puuduttavan toistamisen voimalla!

Tunnille mahtuu kuusi osallistujaa. Ilmoittaudu ennakkoon lähettämällä sähköpostia osoitteeseen suvi@vapaakaupunki.fi.

Vapaakaupungin Olohuoneen covid-19 -ohjeistus tapahtumien kävijöille:

• Jääthän kotiin, mikäli tunnet olosi flunssaiseksi tai sinulla on kuumetta.
  • Huolehdithan hyvästä hygieniasta sekä käsien pesemisestä. Käsien desinfiointiainetta löydät Olohuoneen sisäänkäynnin vierestä.
    Pidäthän riittävää turvaväliä muihin kävijöihin sekä työntekijöihin.
  • Vapaakaupungin Olohuone suosittelee kasvomaskin käyttöä.
  • Käyttäydy fiksusti & nauti tapahtumasta!

Welcome to the ascetic world of juggling!

During this course we will develop our mental toughness and learn to practice the virtues of humility, discipline and hard work. Also, you may learn how to juggle 3 balls, if you manage to do enough repetitions.

The course has room for six participants. Register in advance by sending an email to suvi@vapaakaupunki.fi.

Vapaakaupungin Olohuone – covid-19 instructions for event visitors:

• Please stay home if you have any flu symptoms or you are having fever.
    Take care of good hygiene and wash your hands. You can find hand sanitizer next to the entrance of Olohuone.
  • Keep safe distance to other visitors and employees.
  • Vapaakaupungin Olohuone recommends the use of a face mask.
  • Be smart & enjoy the event!