Rockia Olohuoneessa

Ajankohta

6.5.2023 19:00 - 6.5.2023 22:30

Neljä bändiä saapuvat Olohuoneelle soittamaan punkkia ja rokkia.

19:00 Muovi Makkonen
19:45 Suloiset
20:30 Plastic Cobra
21:30 Portland Convoy

MUOVI MAKKONEN

Muovi Makkonen soittaa kauniilla melodioilla varustettuja suomirock -biisejä, joiden häijyt tekstit jäävät kummittelemaan kuulijansa päähän. Muovi Makkoseen kuuluu kappaleista vastaava Elisa Makkonen (koskettimet & laulu) ja mm. Murheenlaaksossa kitaraa soittava Tommi Kanerva. Keikoilla mukana kuullaan perkussioissa ja kitarassa uuden levyn tuottajanakin toiminut Lasse Rautiainen. Toinen albumi Marraskesi julkaistaan 12.6.2023. Tänä keväänä on julkaistu kaksi uutta singleä “Rakkautta himoa”, “Ahdistelija” ja “Yön kansa” (28.4.2023)

 

 

Suloiset

Helsingistä, Tampereelta ja vähän Kemijärveltäkin peräisin olevaa indiepunkrokkia. Vähän uhoa, aika paljon rakkautta, räkää ja ihan liian pitkä Helsinginkatu!” https://open.spotify.com/artist/4W65ZgrZ8cCrkr2eS8sffp…

PLASTIC COBRA
Näin ei koskaan pitänyt käydä. Laulajan äkillisen lähdön jälkeen vuoden 2021 alussa loput kolme bändikaveria huomasivat olevansa risteyksessä. Vanha bändi ei kuitenkaan koskaan olisi entinen ja eroaminen olisi häviäjille. Niinpä Plastic Cobra on herännyt henkiin ikonisen suomalaisen 80-luvun musiikkivideon kuvien innoittamalla nimellä.
Andy (AUS, rummut), Artem (UKR, kitara) ja Janne (FIN, basso) kaatavat vaikutteita erilaisista musiikillisista taustoistaan kattilaan, jossa kiehuu eklektinen instrumentaalinen juoma, jota koristaa heidän yleinen halveksuntansa niin sanottuja alan standardeja kohtaan. Sitten he heittävät epäterveellisiä määriä 7. sointuja, trioleja ja basso-wahia luodakseen juoman, joka parantaa ruttoa ja avaa salaisen väylän kuuhun.
Tule rohkeasti tuijottamaan Cobraa silmiin ja anna sen viedä sinut musiikilliselle matkalle kosmoksen halki.

PORTLAND CONVOY
Classic Rockin ylösnousemus! Helsinkiläinen Portland Convoy räjäyttää lavan kuin lavan klassisilla riffeillään ja tarttuvilla melodioillaan. Luvassa on siis kaikille Zeppelinin, Sabbathin ja Hendrixin suurkuluttajille keikka, joka ei jätä kylmäksi.

 

Tapahtuman kuva: Iiris Flinkkilä