Helsingin Taideyhdistyksen näyttelyn avajaiset

Ajankohta

2.11.2023 17:00 - 2.11.2023 19:00

Tervetuloa Helsingin Taideyhdistyksen näyttelyn avajaisiin 2.11. klo 17-19!

Näyttely Vapaakaupungin galleriassa 2.11.-26.11.2023

● HELSINGIN TAIDEYHDISTYS: VÄRIKÄS MARRASKUU

Helsingin Taideyhdistyksen yhteisnäyttely ”Värikäs Marraskuu” tuo pimeän marraskuun vastapainoksi ihmisten arkeen värikkyyttä ja energiaa 50 jäsentaiteilijamme teoksilla. Kyseessä on tähän mennessä suurin Vapaakaupungin Olohuoneella näyttelyä pitänyt taiteilijaryhmä.

Jokaiselta omanlaisensa kädenjäljen omaavalta taiteilijalta mukana on 1-2 teosta, jotka yhdistyvät sulavasti kokonaisuudeksi väreittäin ryhmiteltyinä. Näyttelyssä voit pohtia mikä väri tuo juuri sinulle eniten voimaa, mikä on sinun voimavärisi? Löydätkö oman voimaväriäsi kuvaavan teoksen?

ARVOMME
Taide kuuluu kaikille – onnistumme yhdessä.

Missionamme on edistää pääkaupunkiseudulla eri kuvataidelajien harrastusta ja saada
kuvataiteista kiinnostuneet ihmiset toimimaan yhdessä taiteiden ymmärryksen, harrastuksen ja arvostuksen lisäämiseksi. Järjestämme taiteen tekemisen ja kokemisen mahdollistavia tapahtumia, koulutuksia ja näyttelyitä. Kehitämme jatkuvasti toimintaamme ajan ilmiöitä seuraten ja soveltaen.

Visiomme on eri tavoin lisätä matalalla kynnyksellä pääkaupunkiseudun asukkaiden kiinnostusta kuvataiteisiin. Luomme jäsentaiteilijoillemme mahdollisuuksia kehittää osaamistaan, osallistua näyttelyihin sekä fyysisissä tiloissa että verkossa.

Yhdistyksessä on runsaat 200 jäsentä pääkaupunkiseudulla.

www.helsingintaideyhdistys.wordpress.com