Hedelmällinen romahdus – A fruitful collapse

Ajankohta

26.10.2019 10:30 - 26.10.2019 16:00

Sukupolvien välinen työpaja

Tervetuloa Hedelmällinen Romahdus työpajaan! 

(Welcome to the Fruitful Collapse workshop! Information in English and registration via link below)

Kuinka voisimme päästää irti ideoista, jotka eivät enää palvele meitä, ja rakentaa jotakin uutta?

Lauantaina 26.10. yhdistämme voimamme yli sukupolvien ja kaivamme taidot, joita tarvitsemme tässä ajassa naftaliinista: kykymme ratkaista monimutkaisia haasteita, käsitellä menetyksiä, tuntea syvää iloa ja mukautua muuttuviin olosuhteisiin.

Mitä tapahtumassa tehdään?

Päivän aikana käytämme erilaisia luovia menetelmiä, ja työskentelemme yhdessä uudella tavalla. Hyödynnämme erilaisia itseilmaisun tapoja, leikimme, kohtaamme pelottomasti vaikeat asiat ja jaamme tarinoita kokemuksistamme. Tule sellaisena kuin olet! Sinun kokemuksesi, taitosi ja uteliaisuutesi riittävät.

Mitä tuloksia etsimme?

Emme etsi erityisiä ratkaisuja, uusia aloitteita tai muita konkreettisia tuloksia. Tavoitteena on harjoitella rohkeutta ja läsnäoloa ja leikkisyyttä, joita tarvitsemme näinä epävarmoina aikoina. Toivomme, että kun lähdet, olet kokenut jotakin uutta ja toivoa antavaa.

Tapahtuma on ilmainen, mutta vaatii rekisteröitymisen Eventbriten kautta. Lue lisää tapahtumasta ja rekisteröidy osoitteessa:
The event is free of charge, but requires a registration through Eventbrite. Information in english and registration at: