ESCF – Electro Swing Experience

23.3.2019 19:00 - 23.3.2019 22:30

Electro Swing musiikkia, tanssia ja hyvää tunnelmaa

★Electro Swing Experience 23.3.2019★

Tervetuloa mukaan koko perheen keinuvaan kokemukseen Kauppakeskus Redin Olohuoneeseen.
Tapahtuman aikana voit tutustua mukaansatempaavaan Electro Swing-musiikkiin. Musiikkityylissä yhdistyy 20-40-luvun Swing ja nykypäivän elektroninen musiikki. Mukaan siis kaikki, vauvasta vaariin, sillä tätä kokemusta ei kannata jättää väliin!

Tapahtuma on maksuton sekä päihteetön. Omat eväät sekä alkoholittomat juomat saat ottaa huoletta mukaan.
Kauppakeskus Redi tarjoaa laajan valikoiman erilaisia ruokapaikkoja, mikäli nälkä pääsee yllättämään.

★⦿◉ Illan musiikkitarjonta on mitä mainioin ◉⦿★

★Swing Brothers

★Twisted Mama

★Sinulla pk-seudun electro swing DJ voi olla mahdollisuus päästä avaamaan tapahtuma!
➡️ katso ohjeet FB-tapahtuman postauksessa.

★Bilemaskottinamme aina niin ihana Tea Tingria!! 💖

Dress to impress! Eli, saa pukeutua electro swing teeman mukaisesti, mutta ei pukupakkoa tietenkään.

Tapahtuma on maksuton ja kaikille avoin!

Mikäli jokin jäi mietityttämään otathan meihin rohkeasti yhteyttä!

– ESCF // Electro Swing Collective – Finland &
Kalasataman Vapaakaupunki Olohuone –