Eidetic Dreams, Padelclub & PuistoPalo @ Vapaakaupungin Olohuone

Ajankohta

18.11.2023 19:00 - 18.11.2023 22:30

Välähdyksiä kauniista maailmasta

19.30 PuistoPalo
20.15 Padelclub
21.00 Eidetic Dreams

Eidetic Dreams

Laulaja-kirjoittaja Siiri Kähösen ja kitaristi Antti Heikkilän musiikki syntyy vastareaktioksi jatkuvasti nopeutuvan maailman kyynistymiseen ja kovettumiseen.

Kappaleissa heleys ja ilmavuus yhdistyvät luovaan kitaratyöskentelyyn ja elektroniseen pulssiin. Leijailevat melodiat luovat tilaa universaaleille tunteille ja kokemuksille, joissa on jotain unenomaisen tuttua.

Lopputuloksena on välähdyksiä kauniista maailmasta, jossa kuljetaan kohti uppoutumisen utopiaa ja raakaa romantiikkaa.

Padelclub

Padelclub on uusi helsinkiläisyhtye, jonka pehmoindiessä nykyaikainen, pohjoisamerikkalainen indiepop ja vuosituhannen vaihteen brittisoundi yhdistyvät suomenkielisiin, päiväkirjamaisen rehellisiin sanoituksiin.

Yhtye on julkaissut tähän mennessä kaksi singleä, viimeisimpänä kaihoisan Kesä x1000:n 1. syyskuuta sekä Radio Helsingilläkin hurmanneen Tanssin yksin -debyyttisinglen kesäkuussa.

PuistoPalo

Puistopalo tuoksuu pitkän yön jälkeiseltä kävelyltä sumuisella niityllä. Puistopalo maistuu sammaleelta ja märältä tupakalta. Puistopalo näyttää siltä ennen loistaneelta lapsuudenkodilta. Puistopalo kuulostaa siltä miltä sinusta tällä hetkellä tuntuu.