DIY upcycling Christmas gift workshop – plastic bottle jewelry

13.12.2018 18:00 - 13.12.2018 20:00

DIY Upcycling/uusiokierrätystyöpaja - koruja muovipulloista

Työpajassa opitaan tekniikoita, kuinka uusiokäyttää muovipulloja ja askarrella niistä kukikkaita koruja. Ensin esitellään mitä on upcycling/uusiokierrätys ja näytetään muutama esimerkki. Sen jälkeen näytetään miten leikkaamalla, koristelemalla, sulattamalla sekä kokoamalla muovipullot muutetaan kauniiksi ja uniikeiksi koruiksi.

Tapahtuma on ilmainen, eikä aiempaa kokemusta vaadita! Yli 7-vuotiaat lapset ovat tervetulleita mukaan.

Otathan mukaan omat sakset sekä muovipulloja.

Huom! Tapahtuman järjestäjä pitää tapahtuman englanniksi, mutta kielimuuri ei ole este osallistumiselle – aina löytyy joku joka voi kääntää, eikä askartelussa tarvitse paljon puhua!

Hi, my name is Jing, a maker, upcycling designer based in Helsinki. I have 5 years of plastic flower jewelry making experience.

On December 14th, I am going to host a DIY upcycling workshop In Olohuone. During the workshop we are going to learn techniques about how to recycle / upcycle plastic bottles into floral jewelry.

I will first introduce what is upcycling, show you some samples. Then I will demonstrate the techniques of how to cut, trim, fuse and assemble plastic bottle pieces into beautiful and unique jewelry.

The event is for free, no previous experience needed. Kids over 7 years old are welcome!

Note:
Please bring your own scissors and plastic bottles