Darkness Is My Canvas & Sina Viola ( Royalen peruttu)

Ajankohta

16.12.2023 19:30 - 16.12.2023 22:30

Nopealla tahdilla saatiin Royalenia paikkaamaan aivan mahtava Sina Viola, joka kutoo meidät synkkien ja valoisien tarinoiden ytimeen!!

Sina Viola löytää innoituksensa tummanpuhuvien kapakoiden ja satumaisten taikamaailmojen välistä. Laulujen aiheet kuljeskelevat eskapismin ja draaman mielikuvituspuutarhassa, jossa omat voimat kerätään takaisin itkun, naurun ja euforian seassa, punaviinilasin läikkyessä. Sina Violan sanoitukset yhdistyvät kirkkaaseen soundimaailmaan ja alhoissa kaikuviin melodioihin sydänjuuria vavisuttaen.
❤️‍🔥

Mistä on kyse?
Helsinkiläiset Sina Viola & Darkness Is My Canvas upealla yhteiskeikalla Vapaakaupungissa Kansalaisten Olohuoneella.
Illan aloittaa Sina Viola
Kuuntelemaan:
https://open.spotify.com/artist/0uamzS40yIyInF9D7D6Yla…
Instagram: https://www.instagram.com/sinaviolamusiikki/

Vapaakaupungissa melkein asukkaaksi laskettava Darkness Is My Canvas soittaa tämän vuoden viimeisen keikkansa Helsingissä, bändi on heittänyt 2023 kaikenkaikkiaan kolmisenkymmentä keikkaa, joten 2023 on hyvä pääkaupunkiseudun osalta päättää “kotiin”.

Darkness Is My Canvas soittaakin Vapaakaupungissa erikoisemman keikan aloittaen settinsä “Plays Muse” – tyylisesti, soittaen Musen suurimmat hitit (Knights Of Cydonia, Plugin Baby, Undisclosed Desires, Starlight, Pyscho ja monet muut) ja päättää settinsä omien uunituoreen EP:nsä “White Noise” kappaleilla ja muutamalla muulla uudella kappaleellaan. “White Noise” EP on saanut erinomaiset arviot mm. Saksassa ja Briteissä ja kotimaastakin on kuulunut hyväksyvää mutinaa. EP:tä on streamattu kohta 400 000 kertaa Spotifyn algoritmin suosiollisella avustuksella.

Ota Darkness Is My Canvas haltuun
täältä: https://darknessismycanvas.com/
ja täältä: https://www.facebook.com/darknessismycanvas
ja täältä: https://open.spotify.com/artist/4KLsuw8MtGdxOw8Mx9hwYH…

Tapahtuma on ikärajaton ja luonnollisesti ilmainen! Tervetuloa nauttimaan musiikista.