Cosmic Fox

9.6.2018 12:00 - 22:00

avoin olohuone ulkona musiikin ja ruoan äärellä

Haluamme Cosmic Zoo Helsingissä luoda uudenlaista avointa kaupunkikulttuuria, jossa yhdistyy ruoka-musiikkielämys pop-up tapahtuman muodossa. Tapahtumassamme sekä ruoka, musiikki, visuaalisuus ja lämmin tunnelma nivoutuvat saman konseptin alle, jossa leikkimielisyys ja teatraalisuus tarjoavat pakopaikan arjen kiireistä, hetken olla ravintolatasoisen ruoan ja ulko-olohuonekeikkojen hellittävänä. Esiintyjinä tapahtumaan on tulossa elektronista musiikkia esittävät kokonpanot Khaiku (progressiivinen psy-trance), STRÖM (hardware tekno), NUNUNU (melodinen art-pop), HuuHaa (Psybient) sekä hiphop-artisti Sipulijaska. Tapahtumassa on saatavilla vegaanisia ”Cosmic Foxy” burgeriannoksia. Tapahtuman visuaaleista vastaa Johnny Totem.

We in Cosmic Zoo Helsinki want to create a new open urban culture where food and music experience combine in a pop-up event. In our event, food, electronic music, visuality and warm atmosphere form a concept where playfulness and theatricality offer an escape from the everyday worries, a moment to relax among restaurant quality food and outdoor living room gigs. Music performers include different electronic music artists Khaiku (progressive psy-trance), STRÖM (hardware techno), NUNUNU (melodic art-pop), HuuHaa (Psybient) and Sipulijaska (electronic hiphop). We serve vegan “Cosmic Foxy” burger meals. Visuals in the event are by Johnny Totem.

9.6.2018 12:00 - 22:00

Cosmic Zoo helsinki