Changemaker-ilta: kehitys ja internet

27.8.2020 17:00 - 27.8.2020 18:30

Koulutus- ja keskusteluilta teemalla kehitys ja internet

Tervetuloa Changemakerin syyskauden ensimmäiseen Changemaker-iltaan! Tiesitkö, että jo vuonna 2016 YK:n ihmisoikeusneuvosto julisti pääsyn internettiin ihmisen perusoikeudeksi? Korona-kriisin myötä internetin merkitys koulutuksen ja muiden palveluiden välittäjänä onkin korostunut niin meillä Suomessa kuin globaalissa etelässäkin.

Internet ja kehitys -illassa kuulemme Irena Bakicia Suomen Planilta, joka tulee kertomaan meille digitalisaation, internetin ja kehityksen yhtymäkohdista. Tapahtuma järjestetään Kalasataman Vapaakaupungin olohuoneessa kauppakeskus Redissä. Tarjolla on vegaanista pikkupurtavaa.

Tapahtumiin ja ryhmiin ovat tervetulleita kaikki toiminnasta kiinnostuneet. Tapahtumiin osallistuville korvataan matkakulut bussi- ja junalippuja vastaan Changemakerin matkaohjeen mukaisesti. Tapahtuma on esteetön.

Changemaker on Kirkon ulkomaanavun nuorisoverkosto, joka järjestää kuukausittaisia Changemaker-iltoja, joissa keskustellaan ajankohtaisista kehitykseen ja globaaliin oikeudenmukaisuuteen liittyvistä teemoista.

Welcome to the first Changemaker-evening of the fall period. We will hear Irene Bakic from Plan, who is going to tell us about digitalization, the internet and development, and how all these are related. The event will be held at Kalasatama Vapaakaupunki Olohuone in Redi shopping center. There will be small vegan snacks for everyone to enjoy.

Travels to the event will be compensated according to the Changemaker travel compensation directive.