Back To School – Lastenvaatteiden vaihtotapahtuma

17.8.2019 11:00 - 17.8.2019 14:00

Lastenvaatteiden vaihtotapahtuma

Tervetuloa vaihtamaan tarpeettomiksi jääneitä vaatteita ja hankkimaan uutta koulujen uudelle lukukaudelle!

Tämänkertainen Vapaakaupungin Olohuoneen vaatteidenvaihto-tapahtuma on tarkoitettu 6-14 -vuotiaiden lastenvaatteille, koulutarvikkeille sekä myös leluille.
Tuothan vain hyväkuntoisia, esimerkiksi pieneksi jääneitä vaatteita, jotka saavat lisää käyttöaikaa uudella omistajalla.

Olohuoneen pöydät jaetaan koon ja vaatteen mukaan ylä- ja alaosiin, takkeihin, kenkiin. Lisäksi on pöytiä koulutarvikkeille, asusteille ja leluille. Lajittelethan tuomiasi tavaroita pöytien mukaan.

Osallistuminen ei edellytä vaihtoon tuotavaa, voit vain tulla hakemaan!

///

Children’s (6-14 years old) clothes swap

Bring some children’s clothes which went too little for others to grab! At the same time you can find something new for the next semester. You can also bring some accessories and toys.

There will be tables for shirts, trousers, outerwear, shoes, accessories and toys. Please sort your items by size on marked tables.

You don’t need to bring anything to participate and you can just take as much as you want with you.