Asumisen pop-up-tapahtuma nuorille

Helsinkiläisille nuorille suunnattuun asumisen Pop-Up -tapahtuma

Tervetuloa Helsinkiläisille nuorille suunnattuun asumisen Pop-Up
-tapahtumaan.

Tapahtumasta voit saada henkilökohtaista apua kaikissa asumiseen liityvissä asioissa ja tutustua eri toimijoihin sekä heidän nuorille tarkoitettuihin palveluihin.
Ohjelma:
klo 13:00-13:15 Tapahtuman avaaminen, juontaja Suldaan Said Ahmed, Vamos

Klo 13:15- 13:45 SPR nuorten turvakodit, Kotipolku –hanke: Kotipolulle – askeleita oman kodin etsimiseen

Klo 13:45 – 14:15 Helsingin asumisneuvonta esittäytyy

Klo 14:15-14:45 Kalliolan Setlementti, Neuvontapiste Ne-Rå: Asunnottomuuden erilaiset ilmiöt neuvontapiste Ne-Rån asiakastyössä

Klo 14:45-15:15 Moniheli ry, Katto-hanke: ”Sait asunnon – mitä nyt?”. Puheenvuorossa käsitellään mitä tehdään vuokrasopimuksen allekirjoittamisen jälkeen: vuokralaisen oikeudet ja velvollisuudet sekä kotivakuutus.

Klo 15:15-15:45 Sininauhasäätiö, Koti Kaikille -hanke: ”Testaa omat naapuriskillzit”

Klo 15:45-16 Vamoksen & Osallisuuden polku maahanmuuttajanuorille –hankkeen esittely

Lisäksi eri toimijoiden pisteillä mm. seuraavaa:

MONIK Ry / Jane-hanke: Tukea asuntohakemusten tekoon: (palvelukielet somali, suomi, englanti)

2ME –hankkeen asuntoklinikka: henkilökohtaista asunnonhakuneuvontaa, materiaaleja

Vamos: Vamos Helsingin työntekijöitä kertomassa Vamoksen palveluista (mm. Osallisuuden polku maahanmuuttajanuorille –hanke, etsivä nuorisotyö, Nuottivalmennus)

Tapahtumassa mukana:

Helsingin kaupunki 2ME-hanke
Moniheli ry / Kattohanke
Monik ry: Jane-hanke
Kalliolan setlementti neuvontapiste Ne-Rå
Sininauhasäätiö, Koti kaikille –hanke
Helsingin SoTe asumisneuvonta
SPR nuorten turvakodit Kotipolku -hanke
Helsingin Diakonissalaitoksen Vamos

Welcome to this Pop-Up event meant for young people living in Helsinki.

From this event you can get personal help in all aspects of living/residence, and get to know different operators and their services for young people.