“Among Us” peli-iltapäivä

Ajankohta

24.2.2021 15:00 - 24.2.2021 17:00

noin 10 – 13 vuotiaille

Among Us on lasten ja nuorten keskuudessa suuren suosion saavuttanut puhelimella pelattava avaruusteemainen seurapeli. Pelissä pelaajat pyrkivät tunnistamaan keskuudestaan petturin ja samalla suorittavat erilaisia simppeleitä tehtäviä ympäri alusta. Petturi puolestaan pyrkii pysymään salassa ja tuhoamaan miehistön tavalla tai toisella. 

Peli-iltapäivä on avoin jo Among Us:iin valmiiksi hurahtaneille sekä uusille pelaajille, joilla ei vielä ole ollut mahdollisuutta päästä kokeilemaan hittipeliä. Ohjaaja varmistaa, että jokainen varmasti oppii säännöt ja pääsee mukaan hauskanpitoon.

Jokaisen osallistujan tulee tuoda mukanaan oma älypuhelin, jolla peliin pääsee mukaan. Ilmaisen Among Us -pelin voi jo valmiiksi ladata puhelimelle sovelluskaupasta. Huolehdimme turvaväleistä ja yli 12-vuotiaiden tulee käyttää kasvomaskia.

Tervetuloa mukaan ovelat avaruussankarit!

 

 

Peli-illan ohjaaja:

Ohjaajana yhteisessä iltapäivässä toimii Marianne Turtio, joka ottaa huomioon niin uudet kuin vanhat pelaajat. Jo ennen Among Us -ilmiötä hän on kartuttanut kokemusta erilaisista “Hidden Roles” peleistä. Muun muassa Ihmissusi, Coop, Mafioso sekä The Resistance ovat tulleet tutuiksi 10-vuoden aikana. Marianne on koulutukseltaan taiteen maisteri ja teatteri-ilmaisun ohjaaja. Ryhmiä ohjatessa hänelle on tärkeintä luoda turvallinen ilmapiiri, jossa jokainen saa olla oma itsensä. Parhaillaan Marianne työskentelee Vapaakaupungissa, jossa hän haluaa olla mahdollistamassa monipuolisia sisältöjä Olohuoneen käyttäjille.