Aidon Kokemisen Tila

11.10.2020 12:30 - 11.10.2020 16:30

Aidon Kokemisen Tilan tarkoitus on tuoda yhteen ihmisiä.

Aidon Kokemisen Tilan tarkoitus on tuoda yhteen ihmisiä, jotka haluavat kehittää itseään, kasvaa tuntevina ja kokevina ihmisinä sekä kuunnella sydämensä ääntä. Ihmiset, jotka ovat oivaltaneet jotain elämästään, ja haluavat jakaa kokemuksiaan, osaamistaan ja tietämystään.

Haluatko sinä olla mukana?

Aidon Kokemisen Tila on tila sekä tapahtuma, jossa tapahtuu oivaltamista ja itsenäs ja muiden kohtaamisia sekä aitoa rakkaudellista kokemista.

Haluamme, että tässä tapahtumassa voit kokea sydämesi ja olla yhteydessä aitoon itseesi. Ymmärrämme ihmisen kokonaisvaltaisena olentona. Lähestymisemme on holistinen. Haluamme vapauttaa kaikkien todellisen potentiaalin esiin itsessämme ja ympärillämme. Haluamme, että jokainen voi ratsastaa sen oman potentiaalinsa aallon harjalla ja loistaa. Ymmärrämme myös rauhoittumisen, levon ja pysähtymisen tarpeen. Haluamme oppia ja oivaltaa kuinka tullaan parhaaksi versioksi itsestämme. Tiedostamme myös yhteisön tukevan ja juurruttavan merkityksen.

Alustava tapahtuman aikataulu:
12:30 Saapuminen
12:45 Tervetuloa
13:00 Ensimmäinen työpaja
14:15 Lounastauko
15:00 Toinen työpaja
16:15 Jakaminen ja palaute
16:30 Poistuminen tilasta

Tule mukaan ja ota ystäväsi mukaan myös!
Varaa itsellesi ilmainen lippu nyt täältä: https://www.eventbrite.fi/e/aidon-kokemisen-tila-tickets-123475008073?fbclid=IwAR2-NpmC-SaoRb8gq0iYx6yuf9DlSq45XviWSXKHhfC-E29-fr_5KMd2rOg
Lippuja vain 25 nopeimmalle.

Pidämme tapahtuman Kalasataman Vapaakaupungin Olohuone REDIssä . Tila on avoimena ja verhojen välistä voimme välillä todennäköisesti nähdä muitakin ihmisiä. Annetaan kaikille tervetullut kokemus.
Alla vielä Kalasataman Vapaakaupungin Olohuoneelta saamamme ohjeistus:
– Jääthän kotiin, mikäli tunnet olosi flunssaiseksi tai sinulla on kuumetta.
– Huolehdithan hyvästä hygieniasta sekä käsien pesemisestä. Käsien desinfiointiainetta löydät Olohuoneen sisäänkäynnin vierestä.
– Pidäthän riittävää turvaväliä muihin kävijöihin sekä työntekijöihin.
– Vapaakaupungin Olohuone suosittelee kasvomaskin käyttöä.
– Käyttäydy fiksusti & nauti tapahtumasta!

Järjestäjänä toimii:
Holistic Heartbeat Breathers/ Juuso Kangas