Aidon Kokemisen Tila – Vol 2

1.11.2020 12:30 - 1.11.2020 16:30

Aidon Kokemisen Tilan tarkoitus on tuoda yhteen ihmisiä.

Aidon Kokemisen Tilan tarkoitus on tuoda yhteen ihmisiä, jotka haluavat kehittää itseään, kasvaa tuntevina ja kokevina ihmisinä sekä kuunnella sydämensä ääntä. Ihmiset, jotka ovat oivaltaneet jotain elämästään, ja haluavat jakaa kokemuksiaan, osaamistaan ja tietämystään. Haluatko sinä olla mukana?

Aidon Kokemisen Tila on tila sekä tapahtuma, jossa tapahtuu oivaltamista ja itsenäs ja muiden kohtaamisia sekä aitoa rakkaudellista kokemista.

Haluamme, että tässä tapahtumassa voit kokea sydämesi ja olla yhteydessä aitoon itseesi. Ymmärrämme ihmisen kokonaisvaltaisena olentona. Lähestymisemme on holistinen. Haluamme vapauttaa kaikkien todellisen potentiaalin esiin itsessämme ja ympärillämme. Haluamme, että jokainen voi ratsastaa sen oman potentiaalinsa aallon harjalla ja loistaa. Ymmärrämme myös rauhoittumisen, levon ja pysähtymisen tarpeen. Haluamme oppia ja oivaltaa kuinka tullaan parhaaksi versioksi itsestämme. Tiedostamme myös yhteisön tukevan ja juurruttavan merkityksen.

Suuntaa antava tapahtuman aikataulu:
12:30 Saapuminen
12:40 Tervetuloa, rentoutuminen ja käytännön asiat /Juuso
12:50 Työpaja 1
14:15 Lounastauko
14:50 Työpaja 2
16:15 Kiitollisuus, jakaminen ja palaute /Juuso
16:30 Poistuminen tilasta

Työpajat ja työpajojen vetäjät ilmoitetaan myöhemmin.
Juuso Kangas ohjaa alussa lyhyen rentoutuksen ja kertoo käytännön järjestelyistä. Juuso on tapahtuman tuottaja ja vastaa käytännön järjestelyistä. Voit olla Juusoon yhteyksissä mikäli sinulla tulee jotain kysyttävää.
Tule mukaan ja ota ystäväsi mukaan myös!
Mukaan voit ottaa itsellesi joogamaton, juotavaa, evästä lounastelua varten, lämmintä vaatetta ja villasukat, sekä tottakai aidon ja kokevan itsesi.

Lippuja on saatavilla vain 25 kappaletta. Määrä on reilusti alle puolet mitä tilaan mahtuisi normaalitilanteessa. Meillä on iso tila käytössämme ja voimme pitää tarvittavat etäisyydet.
Linkki lipun varaamiseen ilmoitetaan myöhemmin.

Kalasataman Vapaakaupungin Olohuoneen Covid-19 -ohjeistus:
– Jääthän kotiin, mikäli tunnet olosi flunssaiseksi tai sinulla on kuumetta.
– Huolehdithan hyvästä hygieniasta sekä käsien pesemisestä. Käsien desinfiointiainetta löydät Olohuoneen sisäänkäynnin vierestä.
– Pidäthän riittävää turvaväliä muihin kävijöihin sekä työntekijöihin.
– Vapaakaupungin Olohuone suosittelee kasvomaskin käyttöä.
– Käyttäydy fiksusti & nauti tapahtumasta!

Lisäksi suosittelemme toimimaan viranomaisten suositusten mukaan.
Järjestäjänä toimii:
Holistic Heartbeat Breathers/ Juuso Kangas