Voimaa Elokuvasta – yhteisöllinen elokuvaklubi Vapaakaupungin Olohuoneessa

13.3.2019 18:00 - 13.3.2019 20:00

Teemallinen elokuva ja fasilitoitu keskustelu!

Voimaa Elokuvasta – yhteisöllisessä elokuvaklubissa pääosassa ovat elokuvat ja Sinä!

Elokuvien katsomisen lisäksi illoissa nautitaan pienestä naposteltavasta ja keskustellaan elokuvien herättämistä teemoista. Klubille on vapaa pääsy, eikä ennakkoilmoittautumista tarvita. Tule mukaan sellaisena kuin olet!

Tänään keskiviikkona 13.3.2019 Voimaa elokuvasta -yhteisö kohtaa jälleen kotoisan ajanvieton ja laadukkaan keskustelun merkeissä Kalasataman Vapaakaupungin Olohuoneessa klo 18.00-20.00

Voimaa elokuvasta – elokuvaklubi esittää tänään elokuvan Sinkkuelämän säännöt (2011). Se on Tonislav Hristovin dokumenttielokuva, joka kertoo neljästä nuoresta miehestä, joilla on vuosi aikaa löytää rakkaus Helsingistä, he kokeilevat netti-deittailua, sportti-treffejä ja tyylikoulutustakin.  Elokuvan jälkeen rakkauden ja ystävyyden teemasta käytävän keskustelun fasilitoi Tuomas Tirkkonen. Nähdään illalla!

Welcome to Power of Film -film club! In this communal film club the leading stars are the film and You! Power of Film – film clubs are for people with refugee and asylum seeker background and for unemployed young people.

We’ll discuss about the film and the theme of the film together after the screening. Event is free and preregistration not needed. Small film snacks available.